tužan

Kamilin bivši suprug je odao medijima da je ČARLS SKRHAN: Nakon dijagnoze o bolesti, kralju su stigle strašne vesti

1

Kralj Čarls III bori se sa karcinomom, a sada se nosi sa vestima koje su ga jako potresle.

Kralj Čarls napušta palatu kako bi se vratio u svom dom
Kralj Čarls napušta palatu kako bi se vratio u svom domfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Nakon što je početkom februara objavljeno da kralj Čarls III boluje od karcinoma, on se sada vratio svojim poslovnim dužnostima. U jeku tračeva o njegovoj snahi Kejt Midlton, te sopstvenim borbama i terapijama, ovo nije nimalo jednostavan period za britanskog monarha.

 

Palača nije javnost obavestila o tipu karcinoma, niti o detaljima kraljeve bolesti, osim što je naglašeno da nije u pitanju rak prostate, s obzirom na to da je tik pre obelodanjenja bolesti rečeno da je Čarls bio u bolnici zbog lečenja uvećane prostate.

 

On je dobio mnoge poruke podrške, pa je nedavno priznao da je proplakao većinu vremena od dijagnoze, i to zbog predivnih reči i pisama koje su mu obožavatelji uputili.

 

Kralj Čarls, ipak, doživeo je veliki gubitak koji ga je skrhao dodatno. Naime, preminuo je njegov dugogodišnji prijatelj , Ijan Farkuar, koji je imao 77 godina i bio izuzetno blizak sa kraljem. 

 

 

Ijan je bio konjušar Čarlsove majke, pokojne kraljice Elizabete II, a preminuo je u porodičnoj rezidenciji Čarlsa i kraljice Kamile, Hajgrovu.

 

Endru Parker Bouls, Kamilin bivši suprug, ispričao je britanskim medijima da je članove britanske kraljevske porodice rastužila ova vest, a posebno kralja Čarlsa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG

uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Skandal na krunisanju Čarlsa

 

makonda-tracker