kroz prizmu brojki

Predviđanje budućnosti Britanije: Numerolog otkriva šta će se desiti ako Čarls abdicira i prepusti krunu princu Vilijamu

0

Numerolog Sonja Dusi nudi uvid to kako bi mogla da izgleda monarhija pod vladavinom princa Vilijama i princeze Kejt Midlton

NUMEROLOŠKO PREDVIĐANJE BUDUĆNOSTI BRITANIJE
NUMEROLOŠKO PREDVIĐANJE BUDUĆNOSTI BRITANIJE foto: PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Neočekivane vesti o zdravstvenom stanju kralja Čarlsa koje su stigle prošle nedelje izazvale su među kraljevskim sledbenicima diskusije o budućnosti monarhije.

 

Šta se dešava sa kraljicom Kamilom ako kralj "ode" pre nje? Sa dijagnozom raka, da li će kralj Čarls abdicirati i prepustiti tron Vilijamu? Šta će se desiti kad princ Vilijam i princezom Kejt dođu na čelo monarhije?

 

Ekspert numerolog Sonja Dusi  pokušala je da uvidom u brojke koje se nalaze u datumu rođenja kralja Čarlsa zaviri u budućnost i približi moguće scenarije ukoliko Vilijam postane novi kralj

 

- Ovo je vreme pripreme za princa Vilijama da preuzme više dužnosti, službe i kolektivnih odgovornosti kako je istaknuto u njegovoj natalnoj karti. Kralj Čarls i princ Vilijam poseduju potpuno isti životni put broj 47/11/2. Ovo potencijalno čini harmoničniju zajedničku viziju. Ovo objašnjava prirodnu bliskost i afinitet između njih dvojice, često očigledne u javnom životu - kaže Sonja. 

 

Ona nastavlja da objašnjava da „broj 47 ističe potrebu za lečenjem, praktičnim pristupom ciljevima, izdržljivošću i podsetnik je da se odmeri i proceni pre donošenja važnih odluka“, što se, naravno, može dovesti u vezu sa mnogim važnim odlukama koje Vilijam treba da donese kao budući monarh.

 

- 11 pruža intuitivnu osetljivost, strast, ljubav prema prirodi, prirodne lekove, zdravu hranu, poljoprivredu, emocionalno negovanje, ljubav i toplinu - dodaje Sonja, dok „broj dva ističe potrebu za jednostavnošću, harmonijom i mirom“.

 

AKO KRALJ ABDICIRA NA ČELO MONARHIJE DOLAZI VILIJAM
AKO KRALJ ABDICIRA NA ČELO MONARHIJE DOLAZI VILIJAM foto: EPA / NEIL HALL

 

U međuvremenu, kada je u pitanju kralj, Sonja nam govori da postoji oslobođenje i jasnoća u njegovoj budućnosti.

 

- Od kada je umrla njegova majka kraljica, bilo je vreme masovnog sistematskog rasta zasnovanog na čvrstoj kraljevskoj strukturi. U 2024. opšti broj godine je 26/8 i mi smo u šestoj nedelji - kaže ona. 

 

26. godina + 6. nedelja = 32; 3+2 = 5. 32/5, što može biti oslobađajuća energija, koja pokreće stvari napred, donoseći iznenadne promene koje zahtevaju da ostanemo na nogama i nastavimo da se prilagođavamo kako bismo preživeli.

 

NUMEROLOŠKO PREDVIĐANJE O BUDUĆNOSTI BRITANIJE
NUMEROLOŠKO PREDVIĐANJE O BUDUĆNOSTI BRITANIJE foto: FotoHelin/Shutterstock

 

- Pet pomaže da unesemo jasnoću uma, zdrav razum i pomaže nam da istražimo nove ideje. To je takođe moćan broj za komunikaciju i traži od nas da obratimo pažnju na detalje - nastavlja ona.

 

Sonja povezuje Kraljevo numerološko oslobođenje sa otkrivanjem njegove dijagnoze javnosti.

 

- Kralj Čarls je ljubazno progovorio o svojoj dijagnozi i veoma je pohvaljen za ovaj gest. Vekovima je stara vladavina značila da je britanska monarhija bila sprečena da javno iznosi svoje mišljenje ili lične podatke… Oslobađanje činjenica od strane kralja Čarlsa u petoj nedelji utire put za pozitivniju komunikaciju kraljevske porodice u budućnosti - kaže ona. 

 

Bonus video:

Princ Hari je licemer ili samo glup?

 

makonda-tracker