novi detalji

Ni estetski zahvat ni bilo šta slično: Šuška se da je ovo razlog što je Kejt Midlton operisana

3

Poznati francuski stručnjak za britansku kraljevsku porodicu tvrdi da je saznao zbog čega je princeza od Velsa operisana u Londonskoj klinici

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: Kin Cheung / PA Images / Profimedia

Vest da je kralj Čarls III oboleo od raka zabrinula je Britance, ali to nije ništa spram reakcije na misterioznu bolest Kejt Midlton, princeze od Velsa.


Budući da nije objavljeno zašto je supruga princa od Velsa operisana sredinom januara, ne otkriva detalje o svom stanju i do sad se pojavila samo jedna njena fotografija – i to  nepotvrđeni paparaco, samo u američkim medijima, mnogo je spekulacija i teorija zavere o njoj.


Kensingtonska palata saopštila je samo da je princeza od Velsa imala operaciju u predelu abdomena, a još uvek se nagađa zbog čega.

Bertran Dekers, poznati francuski biograf, specijalizovan za britansku monarhiju i kraljevsku porodicu, poznat po delima kao što su "Volim Elizabetu II" i "Romanovi", sada je otkrio šta mu kažu njegovi izvori iz Engleske.

 

Naime, u razgovoru za francuski Voici on tvrdi da princeza od Velsa "ima ginekološki problem koji je zahtevao veliku operaciju".

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Međutim, kako je njena sestra Pipa baš u to vreme otišla na odmor, veruje se da stanje nije kritično i da će se Kejt brzo oporaviti.


Kakav ginekološki problem – nije rekao, a u svakom slučaju ovo treba primiti s rezervom jer Palata i dalje ne saopštava zvanično šta je odvelo Kejt Midlton "pod nož".


Princeza od Velsa je, inače, operisana u Londonskoj klinici, privatnoj zdravstvenoj ustanovi koja nudi veliki broj usluga. Između ostalih, u njoj se zaista nalazi i odeljenje za ginekologiju.

Gari Goldsmit, ujak Kejt Midlton, od pre nekoliko dana je učesnik rijalitija Veliki brat, u kom se osvrnuo na činjenicu da njegova sestričina i porodica kriju razlog njene operacije.


Mislim da bi trebalo da je ostave na miru jer postoji razlog zašto porodica ne priča o tome i daju joj malo prostora – rekao je Goldsmit, kako prenosi Mirror. – Mislim da je to u osnovi pogrešno i, da se dešava bilo kom drugom, ostavili bi je na miru. Ali pošto je Kejt – Kejt, ona radi neverovatan posao, uvek postoji interesovanje za nju.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu"

 

 

makonda-tracker