kako vam se čini?

Princ Vilijam ju je fotografisao s decom: Palata konačno podelila KAKO KEJT MIDLTON IZGLEDA POSLE OPERACIJE

0

Kensingtonska palata objavila je zvanično prvu fotografiju princeze od Velsa posle operacije abdomena koju je imala u januaru

Princ Vilijam i Kejt Midlton bili su u vezi desetak godina pre braka
Princ Vilijam i Kejt Midlton bili su u vezi desetak godina pre brakafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, prestolonaslednika britanskog trona, trenutno se oporavlja od misteriozne operacije u predelu abdomena.


Nakon što se nedeljama spekulisalo u kakvom je ona stanju i šta se tačno dešava s njom, Kensingtonska palata se nije oglašavala, u skladu s nepisanim pravilom pokojne kraljice Elizabete II da se tračevi ne komentarišu i da se kraljevska porodica nikada ne pravda.


Sve je to podstaklo teorije zavere, a situaciju je dodatno pogoršala paparaco fotografija objavljena samo u Americi na kojoj princeza ne liči na sebe.

Međutim, danas je Palata odlučila da konačno pokaže princezu.

 

Najnovija fotografija Kejt Midlton


Na zvaničnom profilu princa i princeze od Velsa na Instagramu objavljena je povodom Dana majki jutros fotografija na kojoj vidimo Kejt Midlton okruženu njenom decom – princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Luijem, dok sedi na baštenskoj stolici u dvorištu.

 


Hvala vam na lepim željama i neprestanoj podršci protekla dva meseca. Svima vam želim srećan Dan majki – poručila je Kejt Midlton, a u nastavku objave je istaknuto da je autor njen suprug princ Vilijam.

 

Sudeći po ovoj fotografiji, Kejt Midlton izgleda uobičajeno fenomenalno nakon operacije, pa ne bi trebalo da nas začudi ako se uskoro vrati svojim kraljevskim obavezama. Ipak, šta se tačno dogodilo i kako se princeza još uvek oseća, nije poznato.

Slučaj Kejt Midlton je glavna tema na početku 2024.

 

Podsetimo, Kensingtonska palata saopštila je u januaru iznenada da je princeza od Velsa operisana u predelu abdomena i da je operacija planirana, iako su nakon nje otkazane brojne obaveze koje je ona imala tih dana.

 

Kejt Midlton u jednom od svojih poslednjih javnih pojavljivanja, u decembru 2023.
Kejt Midlton u jednom od svojih poslednjih javnih pojavljivanja, u decembru 2023.foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Dok je kralj Čarls izneo detalje svojih zdravstvenih problema: da treba da operiše uvećanu prostatu, kako je protekla operacija, a potom i da mu je pronađen kancer, o Kejt Midlton nije se znalo ništa, što je podstaklo spekulacije.

 

Pisalo se da je u komi, da je išla na histerektomiju, da uvećava zadnjicu, da je išla na tertman botoksom koji je pošao po zlu, da je zarobljena u kuli jer neće da se razvede, da je zarobljena u kuli jer želi da se razvede...

 

Nakon što su mnogi izrazili zabrinutost za njeno stanje, Palata je objasnila zašto se ne oglašava.

 

Kensingtonska palata je razjasnila u januaru dinaimku princezinog oporavka i da ćemo deliti samo značajne vesti – naglasio je PR princeze od Velsa. – Tako će se i nastaviti.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ipak, on je odgovorio i kako se princeza od Velsa sada oseća, kratko rekavši da "napreduje".

 

Mediji se neprestano obraćaju svima koji imaju bilo kakve veze s Palatom i mogu da imaju neku informaciju o Kejt, a Town & Contry piše da je Viktorija Marfi, jedna od njihovih urednica, razumela da se supruga princa Vilijama trenutno bavi svojim zdravljem i porodicom.


Koliko sam shvatila, Kejt je sada prilično fokusirana na svoj oporavak i porodicu – istakla je Marfijeva.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Ima mnogo buke oko osvega ovoga, naročito na društvenim mrežama, ali mislim da je ona sposobna da to "priguši" i koncentriše se da na svoj privatni život kada je to potrebno. Iz onoga što sam ja razumela, dok je u komunikaciji sa svojim osobljem, zaista se fokusira na oporavak i svoju porodicu u ovom trenutku.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu"

 

 

 

 

makonda-tracker