najnovije vesti

Kako Kejt Midlton provodi vreme dok se oporavlja od operacije? Dok kruže MISTERIJE, princeza od Velsa ima dve brige

0

Supruga princa Vilijama operisana je u januaru, a još uvek se o njenom stanju ne zna mnogo, što podstiče spekulacije i teorije zavere. Ipak, upućeni kažu da ona ume da se nosi s tim.

Kejt Midlton operisana je sredinom januara 2024.
Kejt Midlton operisana je sredinom januara 2024.foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga naslednika britanskog trona princa Vilijama, u fokusu je u svetskim medijima i na društvenim mrežama proteklih dana zbog brojnih teorija zavere o njenom stanju.


Otkako se operisala u januaru, mnogo je misterija u vezi s princezinim zdravljem, a nije pomoglo to što Kensingtonska palata ne otkriva gotovo ništa, pa ni to zašto je morala na operaciju.


Sve je dodatno pogoršalo objavljivanje Kejtine paparaco fotografije u američkim medijima (ali ne i u britanskim), na kojoj ona ne liči na sebe, sudeći prema komentarima na mrežama.

Nakon brojnih spekulacija, pre nekoliko dana je tim Kejt Midlton objasnio da su već najavili da se ona neće oglašavati ako nema važnih promena.

 

Gde je i šta radi Kejt Midlton?


Kensingtonska palata je razjasnila u januaru dinaimku princezinog oporavka i da ćemo deliti samo značajne vesti – naglasio je PR princeze od Velsa. – Tako će se i nastaviti.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa
Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: EPA-EFE/POOL/TIM ROOKE

Ipak, on je odgovorio i kako se princeza od Velsa sada oseća, kratko rekavši da "napreduje".


Mediji se neprestano obraćaju svima koji imaju bilo kakve veze s Palatom i mogu da imaju neku informaciju o Kejt, a Town & Contry piše da je Viktorija Marfi, jedna od njihovih urednica, razumela da se supruga princa Vilijama trenutno bavi svojim zdravljem i porodicom.


Koliko sam shvatila, Kejt je sada prilično fokusirana na svoj oporavak i porodicu – istakla je Marfijeva.


– Ima mnogo buke oko osvega ovoga, naročito na društvenim mrežama, ali mislim da je ona sposobna da to "priguši" i koncentriše se da na svoj privatni život kada je to potrebno. Iz onoga što sam ja razumela, dok je u komunikaciji sa svojim osobljem, zaista se fokusira na oporavak i svoju porodicu u ovom trenutku.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom Džordžom, Lujem i Šarlot
Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom Džordžom, Lujem i Šarlotfoto: -Images / Zuma Press / Profimedia

Inače, britansko Ministarstvo odbrane najavilo je da će princeza od Velsa prisustvovati Pozdravu bojama, tradicionalnoj ceremoniji i vojnoj paradi, 15. juna ove godine. Mediji su napomenuli da Bakingemska palata obično sama najavljuje ko će prisustvovati Pozdravu bojama i da se zvaničnici još nisu konsultovali s Ministarstvom, a ubrzo potom je ova objava nestala sa sajta.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Filip o kraljici Elizabeti II

 

makonda-tracker