mnogi su saglasni s njim

Šta im se u porodici šuška iza leđa? Ujak Kejt Midlton u rijalitiju pričao o Hariju i Megan Markl i nije imao milosti

0

Rođeni ujak Kejt Midlton, koji je trenutno u "Velikom bratu" rekao je ono što nikada nećete čuti od kraljevske porodice o princu Hariju i njegovoj supruzi, ali mnogi Britanci misle isto

Kejt Midlton i Megan Markl na Vimbldonu
Kejt Midlton i Megan Markl na Vimbldonu foto: EPA / NIC BOTHMA

Gari Goldsmit (58), ujak Kejt Midlton, princeze od Velsa, trenutno se nalazi u rijalitiju "Veliki brat", pa su oči britanske javnosti uprte u njega.


Brat princezine majke Kerol , koji važi za "crnu ovcu" u porodici, često je pričao o svojoj slavnoj sestričini otkako se u ponedeljak u selio u kuću "Velikog brata".


Već je najavio da neće pričati ništa ružno o svojoj porodici jer Kejt Midlton obožava i smatra da ne bi imao da kaže bilo šta loše i kad bi želeo.


Postoji linija koja se ne prelazi. Kejt je najsavršenija osoba i ja sam zaista, zaista, zaista ponosan na nju, na način na koji se porodica drži zajedno, krug poverenja koji čine njena mama i Pip – rekao je misleći na Kejtinu mlađu sestru Pipu Midlton. – To je jedna zaista jaka jedinica. Nema ničega što bi se opanjkavalo.

Međutim, i pre njegovog ulaska u rijaliti pričalo se da ne treba da očekujemo da Goldsmit otkrije prljav veš Midltonovih i kraljevske porodice.

 

 

Ono od čega se strepelo jeste da će na meti biti princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i Kejtin ujak nije izneverio očekivanja.


Na pitanje jedno učesnika je li princ Vilijam besan što mora da nosi sav teret otkako su njegovi brat i snaha stupili s funkcija viših članova kraljevske porodice 2020, Gari Goldsmit je rekao:


Vilijam radi neverovatan posao... u strašnoj situaciji. Pružao je ruku pomirenja stalno da se Hari vrati i ponovo bude deo ekipe. Zaista imam osećaj da je tako. Teško je dobro prosuditi.


Međutim, on ima savet za kralja Čarlsa III u vezi sa slučajem Saseksovih.


Iskreno mislim da bi im trebalo oduzeti titule – rekao je ujak Kejt Midlton.

 

Kejt Midlton u jednom od svojih poslednjih pojavljivanja u javnosti pre operacije
Kejt Midlton u jednom od svojih poslednjih pojavljivanja u javnosti pre operacijefoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Goldsmita je jedna učesnica rijalitija pitala i gde je trenutno Kejt Mdilton, čiji je izostanak iz javnosti posle operacije abdomena podstakao mnogo spekulacija i teorija zavere.


Pričao sam s njenom mamom, s njenom sestrom, ima najbolju negu na svetu – objasnio je on i istakao da, pošto Kejt ne želi da se priča o tome, ni on neće deliti detalje. – Sastavili su saopštenje, rekla je samo da joj treba vremena da se oporavi i videćemo je za Uskrs.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu"

 

makonda-tracker