vreme će pokazati kad će to ostvariti

TRAGEDIJA je sve sprečila: Megan Markl i Hari su imali veliki plan za svoje mališane, a onda je sudbina umešala prste

0

Megan Markl i Hari imali su lep plan za svoju decu, ali onda je smrt sprečila da se planirano i ostvari.

Hari i Megan imali su planove 2022. godine, koje su morali da odlože
Hari i Megan imali su planove 2022. godine, koje su morali da odložefoto: Aaron Chown / AFP / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl svojim novim potezima na planu karijere privlače mnogo komentara i utisaka šire javnosti, bilo pozitivnih, bilo negativnih, ali čini se da se oni ne obaziru mnogo na pokude koje dobijaju.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa hodaju zacrtanim putem, dok im mnogi zameraju nove poslovne poteze koje povlače u jeku vesti o bolesti kralja Čarlsa, kao i oporavka princeze Kejt Midlton nakon operacije u abdominalnoj regiji, za koju se vezuju brojne teorije zavere, priče da boluje, da je u komi...

 

I dok se čekaju nove informacije o zdravstvenom stanju članova porodice, pojavile su se nove informacije o tome kako su ranije tragedije ipak sprečile neke Meganine i Harijeve planove.

Naime, Hari i Megan navodno su imali samo jednu želju za svoju decu Arčija i Lilibet pre nego što je došlo do tragedije u britanskoj kraljevskoj porodici.

 

Par je, kako navodi Ekspres, planirao inicijalno da svoju decu po drugi put dovede u Ujedinjeno Kraljevstvo u septembru 2022.

 

Par je tri meseca ranije putovao u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi obeležili platinasti jubilej kraljice Elizabete u junu te godine, a planirana nova poseta bila je izmeđz 2. i 11. septembra 2022.

 

Megan Markl na sahrani kraljice Elizabete
Megan Markl na sahrani kraljice Elizabetefoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Četvoročlana porodica imala je planove za putovanje, a na kraju, zbog smrti kraljice Elizabete 8. septembra, Hari i Megan doputovali su bez svoje dece na sahranu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

ŽIVOT KRALJICE ELIZABETE II: Najdugovečnija britanska vladarka

 

makonda-tracker