ne predaje se

Skovala je plan i NEMA NAMERU da propusti POSLEDNJU ŠANSU: Megan Markl će JEDNU STVAR uraditi po svaku cenu do 2025.

0

Apetiti joj nisu mali i sigurna je, može da dođe na tron, bez obzira na to šta drugi misle 

MEGAN MARKL SKOVALA PLAN ZA BUDUĆNOST
MEGAN MARKL SKOVALA PLAN ZA BUDUĆNOST foto: EPA / ROBERT PERRY

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl krči svoj put ka zvezdama i čini se, nema nameru da izgubi više ni jedan jedini momenat. Ona je za strane medije istakla da misli da može da bude nova Marta Stjuart ili Džoana Gejns i učiniće sve da u tome uspe. 


Megan planira da maksimalno iskoristiti poslednju godinu svog trenutnog ugovora sa Netfliks-om da postane poput najpoznatijih američkih kraljica, Ine Garten, Marte Stjuart ili Džoane Gejns, kažu izvori.

 

Ugovor koji su Markl i princ Hari potpisali još 2020. godine traje do kraja 2025. godine, a insajdera su za Page Siks otkrili da ne misle da će bilo koja strana želeti da obnovi ugovor.

 

 

Zbog toga Megan pokušava da izvuče sve što se iz tog ugovora može izvući, pa planira da se vine u nebesa i postigne uspeh o kojem će brujati cela Amerika. 

 

Par radi na različitim projektima sa Netfliks-om - uključujući filmsku adaptaciju hit knjige Karli Fortun, "Meet Me Bi the Lake" - a Hari je u pregovorima o putovanju u Afriku zbog snimanja dokumentarnog filma.

 

Megan sada, prema rečima insajdera dobija savete od moćnih prijatelja poput Kler Vejt Kelera, bivšeg Givenči dizajnera koji je kreirao njenu venčanicu i sa kojom je ručala u četvrtak na Beverli Hilsu.

 

MEGAN NEMA NAMERU DA STANE, PUT DO ZVEZDA MORA BITI NJEN
MEGAN NEMA NAMERU DA STANE, PUT DO ZVEZDA MORA BITI NJEN foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ranije ovog meseca Megan je bila veoma aktivna i često smo imali prilike da je vidimo u javnosti. 

 

Stručnjaci koji prate Meganin rad u stopu kažu da bi ona želela da postane nešto poput lajfkouča i bavi se emisijama tog tipa. Da li će u tome uspeti ostaje nam da vidimo u mesecima koji su pred nama, a budući na njenu rešenost sigurno je da će bar delimično krenuti tim putem.

 

Mnogi smatraju da su princ Hari i Megan već prekšili dogovore koje su imali sa kraljicom o korišćenju titula i grba kraljevske porodice uprkos tome što su odavno napustili svoje dužnosti.

 

MEGAN I HARI PLANIRAJU DA IZVUKU IZ UGOVORA SA NETFLIKSOM SVE ŠTO MOGU
MEGAN I HARI PLANIRAJU DA IZVUKU IZ UGOVORA SA NETFLIKSOM SVE ŠTO MOGU foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

I dok se Hari trudi da na što lakši način izladi odnose sa porodicom od kada je čuo da mu otac boluje od raka, Megan ne krije da sebe ne vidi u Britaniji i da nema nameru da se vraća tamo da živi.

 

- Vidite, i Meghan i Hari i Netfliks su dobili upravo ono što su želeli. Bio je to dobar posao za oboje, ako pogledate uspeh dokumentarca "Hari i Megan" - zaključio je jedan od insajdera.

 

Dokumentarac o odbeglom kraljevskom paru je zaradio ogroman novac budući da ga je video 81 milion domaćinstava samo u prve tri nedelje u decembru 2022. Tada je najavljen kao drugi najbolje rangirani dokumentarac ikada.

 

Bonus video:

BBC povukao dokumentarac o Hariju i Megan 

 

makonda-tracker