NIJE LAKO

Jedno je DEFINITIVNO, a ovo je razlog: Princ Hari žudi za povratkom, a da li REALNO postoji šansa za pomirenje?

0

Princ Hari bi voleo da preuzme deo obaveza dok kralj ne ozdravi, a da li je to moguće?

foto: EPA / ANDY RAIN
foto: EPA / ANDY RAIN

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl su "isključeni" iz zauvek iz kraljevske porodice nakon što je on objavio memoare u kojima se dotakao mnogih članova kraljevske porodice.

 

Izvor blizak ovoj porodici kaže da je povratak princa Harija i Megan Markl u kraljevsku porodicu "potpuno isključen" nakon što je Hari u memoarima pokazao nepoštovanje prema princu Vilijamu i kraljici Kamili.

 

Princ Hari i Megan Markl možda ipak neće biti dobrodošli nazad u kraljevsku porodicu, uprkos tome što je kraljev najmlađi sin bio spreman da se ponovo vrati i pomogne bratu u obavljanju dužnosti dok je Čarls odustan.

 

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa napustili su svoje uloge 2020., a Hari je objavio svoje memoare, Spare, u januaru 2023.

 

Pokojna kraljica im je obema jasno stavila do znanja da ne mogu da imaju hibridnu ulogu kao da budu pola unutra, pola napolju kao što su želeli.

 

I sam tadašnji princ Čarls je apsolutno stajao iza toga. Kraljevska porodica nije bila podeljena u svojim stavovima.

 

Iako je Hari posetio svog oca, kralja Čarlsa, kada mu je objavljeno da mu je dijagnostikovan rak, nejasno je u kakvim su oni sad odnosima.

 

VILIJAM NIJE SPREMAN DA OPROSTI HARIJU
VILIJAM NIJE SPREMAN DA OPROSTI HARIJU foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

Ali Hari je rekao da će "pokušati" da pomogne ako ga njegov otac bude pitao. Ipak, jasno je stavio do znanja da ne želi kraljevsku ulogu, ali je navodno rekao svom prijatelju da bi pristao da privremeno preuzme neke funkcije dok se Čarls ne oporavi. 

 

Katie Nikol iz Vaniti Faira citirala je izvor, rekavši:

 

- Ideja da se Hari vrati u Veliku Britaniju kako bi obavio angažmane u ime kralja je vrlo, vrlo malo verovatna. Postoji pažljivo zacrtan plan za vanredne situacije ako kralj nije u mogućnosti da u narednim mesecima sprovede javne angažmane, a nijedan od njih ne uključuje princa Harija.

 

Izvor je dalje rekao za Vaniti Fair da i princ Vilijam i Hari "jedva govore" i "ideja da Vilijam želi da se Hari vrati i predstavlja porodicu je i smešna i nezamisliva". Izvori bliski Vilijamu rekli su da će on biti taj koji će za to vreme preuzeti više dužnosti. Rekli su da se Hariju i Megan "ne može verovati".

 

Bonus video:

Šta govor tela otkriva o Megan i Hariju?

 

makonda-tracker