ovo se čekalo

Posle priča da je U KOMI i ZAKLJUČANA U KULI: PR Kejt Midlton konačno objasnio zašto se princeza od Velsa ne oglašava

1

Nakon što je operisana sredinom januara i nije se pojavljivala u javnosti, kruži mnogo teorija zavere o supruzi princa Vilijama, a njen predstavnik za medije konačno je objasnio zašto od nje nema ni reči

Objavljene najnovije vesti o stanju Kejt Midlton
Objavljene najnovije vesti o stanju Kejt Midltonfoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dok traje oporavak Kejt Midlton (42), princeze od Velsa, od operacije koju je imala sredinom januara, korisnici društvenih mreža ne prestaju da spekulišu o njenom stanju.


Kensingtonska palata saopštila je u januaru da je Kejt Midlton operisana, da će izaći iz bolnice za 10-14 dana i da se obavezama vraća od Uskrsa.

 

Ipak, ona nije viđena kad je izlazila iz bolnice, nije saopšteno kakve zdravstvene probleme ima i nije se oglašavala ni preko PR službe, ni putem društvenih mreža.


To je podstaklo ono što često prati kraljevsku porodicu – teorije zavere.

Pisalo se da je zaključana u kuli kao princeza u bajci, jedna španska novinarka tvrdi da je Kejt u komi, šuška se da se Velsovi razvode... Odmah nakon što su X (nekadašnji Tviter) preplavile spekulacije i šale o tome šta se dešava s Kejt Midlton, oglasio se njen PR, koji je za Page Six istakao da je već rečeno kako će princeza od Velsa postupati u narednom periodu.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa
Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kensingtonska palata je razjasnila u januaru dinaimku princezinog oporavka i da ćemo deliti samo značajne vesti – naglasio je. – Tako će se i nastaviti.


Ipak, on je odgovorio i kako se princeza od Velsa sada oseća, kratko rekavši da "napreduje".


Kejtin suprug princ Vilijam danas je posetio jednu sinagogu u Londonu, gde je istakao da njegova supruga i on brinu zbog antisemitizma.

 

Princ Vilijam na dodeli BAFTA nagrada 2024.  bez supruge
Princ Vilijam na dodeli BAFTA nagrada 2024. bez suprugefoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

U našem društvu nema mesta za antisemitizam... I Ketrin i ja smo ekstremno zabrinuti zbog porasta asntisemitizma – rekao je princ Vilijam tokom posete, koja je najpre bila zakazana za Međunarodni dan sećanja na žrtve holokausta, ali je odložena zbog operacije Kejt Midlton.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Princ Vilijam drugačije shvata vladavinu"

 

makonda-tracker