Voleo je Pipu Midlton, pa se oženio naslednicom kraljevske porodice: Samoubistvo Britanca zbog kog se oglasila i Palata

0

Tomas Kingston izvršio je samoubistvo, javljaju britanski mediji, a Bakingemska palata tuguje.

Pipa Midlton na venčanju Tomasa Kingstona sa suprugom
Pipa Midlton na venčanju Tomasa Kingstona sa suprugomfoto: Frank Augustein / PA Images / Profimedia

Bivši momak Pipe Midlton, rođene sestre Kejt Midlton, kao i suprug ledi Gabrijele Vindzor, Tomas Kingston pronađen je mrtav u 45. godini.

 

Njegova smrt duboko je potresla tamošnju javnost, kao i kraljevsku porodicu, s kojom je imao jake veze.

 

S najdubljom tugom obaveštavamo da je preminuo Tomas Kingston, naš voljeni muž, sin i brat — glasi zvanično saopštenej ledi Gabrijele Kingston, njegove udovice, s pridruženim članovima porodica.

 

Tom je bio izuzetan čovek koji je osvetljavao živote svih koji su ga znali. Njegova smrt je šok za celu porodicu i molimo vas da poštujete našu privatnost dok tugujemo.

 

 

Kako je preminuo Tomas Kingston?

 

Imao je 45 godina kada je pronađeno njegovo telo sa "katastrofalnom povredom glave" i pištoljem nadomak tela, u kući njegovih roditelja u Kotsvoldsu, u Engleskoj, 25. februara.

 

Kako navodi Pejdž Siks, u pitanju je samoubistvo.

 

 

Tomas Kingston sa suprugom, ledi Gabrijelom
Tomas Kingston sa suprugom, ledi Gabrijelomfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Osim njegove supruge i porodice, i Bakingemska palata mu je odala počast.

 

Kralj i kraljica su upoznati s vešću o Tomasovoj smrti i uz princa Majkla od Kenta i princezu su, kao i uz sve koji su ga znali, u žaljenju voljenog člana porodice — navodi se. — Posebne misli i molitve šalju Gabrijeli i porodici Kingston.

 

Tomas i ledi Gabrijela, ćerka princa Majkla od Kenta, venčali su se 2019. godine u zamku Vindzor.

 

Ledi Gabrijela i Tomas Kingston na venčanju Pipe Midlton
Ledi Gabrijela i Tomas Kingston na venčanju Pipe Midltonfoto: EPA / NEIL HALL

Sa Pipom Midlton bio je u vezi do 2011. godine, ali ostali su prijatelji. Tomas i Gabrijela bili su gosti na Pipinom venčanju sa Džejmsom Metjuzom, a oni su uzvratili i bili gosti na njihovom venčanju 2019.

 

Ledi Gabrijela i Tomas Kingston su se upoznali 2014. godine, nakon čega su uplovili u vezu, a kasnije su se venčali na raskošnoj kraljevskoj ceremoniji. Par se verio 2018. godine, a samo godinu dana kasnije je upriličena svadba na kojoj su razmenili bračne zavete.

 

Par nije imao dece.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŠVAJCARSKA ORGANIZACIJA LEGALNO DAJE POMOĆ ZA SAMOUBISTVO! Kandidati plaćaju članarinu, a evo kako izgleda sam smrtonosni čin!

 

makonda-tracker