iznenadila

Prva izjava Kejt Midlton nakon spekulacija da je u komi: Oglasila se na društvenim mrežama i svima poslala JASNU PORUKU

0

Princ i princeza od Velsa imali su važnu poruku za sve koji pomno prate njihove aktivnosti ovih dana 

PRVA IZJAVA KEJT MIDLTON OD OPERACIJE
PRVA IZJAVA KEJT MIDLTON OD OPERACIJE foto: EPA / PAUL MCERLANE

Na Tviter nalogu princa Vilijama i princeze Kejt Midlton osvanula je poruka koja je bila upućena svima koji slave praznik, Dan Svetog Davida.

 

Kensingtonska palata je objavila retku poruku u ime kraljevskog para i na engleskom i na velškom i to je prvo obraćanje princeze Kejt od kada je imala operaciju 17. februara. 

 

- Ponosni što smo pokrovitelji i Velške garde i Kraljičine Dragon garde. Srećan Dan Svetog Davida! - pisalo je u saopštenju. 

 

 

Poruke dolaze nakon što je Kensingtonska palata odbacila spekulacije o zdravlju princeze od Velsa u kojima se nagađa da princeza nije najboljeg zdravstvenog stanja, pa čak i da je u komi. 

 

- Od samog početka smo bili jasni da će se princeza od Velsa vratiti dužnostima do Uskrsa, a Kensingtonska palata će pružati novosti samo kada nešto bude značajno - rekao je njen portparol.

 

I Vilijam i Kejt nose Vels u srcu. Neposredno pre njihovog venčanja, tadašnji vojvoda i vojvotkinja od Kembridža preselili su se u vikendicu na imanju Bodorgan u Anglsiju, ostrvu na severozapadnoj obali Velsa, gde je Vilijam bio stacioniran kao pilot traganja i spasavanja.

 

Par je tamo proveo i prve godine svog braka.

 

- Ovo ostrvo je bio naš prvi zajednički dom i uvek će biti izuzetno posebno mesto za nas oboje - rekao je on jednom prilikom.

 

- Ketrin i ja se radujemo što ćemo se ponovo i iznova vraćati u narednim godinama ovde sa našom porodicom - objasnio je Vilijam.

 

Čak i nakon venčanja, par je nastavio da živi na svom prelepom imanju u Velsu, i to je postala prva kuća njihovog najstarijeg deteta princa Džordža.

 

Bonus video:

Naš poznati modni kreator o stajlingu Kejt Midlton 

 

makonda-tracker