na nivou

Ne možete ih zvati kako hoćete! Zaposleni Harija i Megan otkrio kakav je PROTOKOL morao da nauči i kako da ih oslovljava

0

Princ Hari i Megan Markl trenutno borave u Kanadi, a njihov zaposleni otkrio je zanimljivu stvar iz poslovne komunikacije.

Megan Markl i princ Hari moraju biti nazivani po kraljevskom protokolu, iako više ne vrše te dužnosti
Megan Markl i princ Hari moraju biti nazivani po kraljevskom protokolu, iako više ne vrše te dužnostifoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Princ HariMegan Markl ovih dana su uplovili u nove poslovne poduhvate i lansirali novi, objedinjeni sajt, koji su nazvali Sussex.com, premda je, po navodima medija, pokojna kraljica Elizabeta II tražila da ne koriste svoje titule u samopromotivne svrhe.

 

Kontroverza u vezi sa sajtom Sussex. com se nastavlja jer nekadašnji dopisnik BBC-ja za kraljevske teme Majkl Kol tvrdi da je "nelegalno koristiti kraljevsku titulu u komercijalne svrhe".

 

Za to vreme, princ Hari je dao intervju u kome je govorio kako voli svoju porodicu i kako je, nažalost, bolest ta koja spaja ljude u teškim trenucima.

 

Sada su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa posetili Kanadu, odnosno grad Visler, koji se priprema, zajedno sa Vankuverom, da bude domaćin Igara nepobedivih (Invictus Games) 2025. godine, međunarodnog sporskog takmičenja, koje je Hari pokrenuo pre nekoliko godina.

 

 

U jeku te posete, novi CEO Igara nepobedivihSkot Mur, otkrio je za Vernon Morning Star da je morao da "pročešlja" kraljevski protokol pre nego što je par došao u Kanadu, navodi Dejli Mejl.

 

Mur je otkrio da mu je rečeno da Harija i Megan zove formalno sir (gospodin) madam (gospođo), a, prema protokolu, pre toga je dužan da ih zove njihovim kraljevskim visočanstvima, premda se par povukao sa zvaničnih vršenja dužnosti u kraljevskoj porodici pre 4 godine.

 

Megan i Hari borave u Kanadi povodom Igara nepobedivih, odnosno Invictus Games
Megan i Hari borave u Kanadi povodom Igara nepobedivih, odnosno Invictus Gamesfoto: Derek Shook, Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ipak, Mur je ispričao kako mu je rečeno da je gospodin, odnosno gospođa dovoljno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker