dobro pogledajte fotografije

Princ Vilijam u javnosti u MODRICAMA? Novo poglavlje u misterioznom privatnom životu kraljevske porodice

1

Britanska kraljevska porodica stalno inspiriše teorije zavere, a sada se spekuliše otkud budućem kralju navodne modrice po licu i vratu

Princ Vilijam od Velsa je tokom posete sinagogi navodno ima modrice
Princ Vilijam od Velsa je tokom posete sinagogi navodno ima modricefoto: Toby Melville-REUTERS/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vilijam, princ od Velsa, sin kralja Čarlsa III i naslednik britanskog trona, nedavno je propustio pomen kralju Konstantinu II Grčkom, iako je održan u Vindzoru, u blizini njegovog doma.


On nije otkrivao šta ga je sprečilo da ukaže poštovanje sopstvenom kumu, a pretpostavlja se da to ima neke veze s oporavkom njegove supruge Kejt Midlton od nedavne operacije, iako to porodica nije saopštila.


U svakom slučaju, princ Vilijam se potom pojavio u sinagogi Western Marble Arch u centru Londona, a na društvenim mrežama se potom javila tvrdnja da se na njegovom licu i vratu vide – modrice.

"Princ Vilijam izgleda prilično pomodrelo, nadam se da je sve u redu", "Princ VIlijam je propustio pomen jer nije mogao da sakrije modrice šminkom, a da ne bude napadno", neki su od komentara na društvenoj mreži X (nekadašnjem Tviteru).

Ipak, dan kasnije, princ Vilijam je posetio jednu školu u Velsu, a tada nije bilo nekih značajnih promena na njegovom licu i vratu.

 

Princ Vilijam od Velsa tokom posete jednoj velškoj školi
Princ Vilijam od Velsa tokom posete jednoj velškoj školifoto: Molly Darlington-REUTERS/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Britanska kraljevska porodica nije komentarisala tvrdnje o modricama, naverovatnije u skladu s kraljičinim nepisanim pravilom da se članovi porodice nikada ne pravdaju i ne objašnjavaju.


Inače, o njima već danima kruže nove teorije zavere, ovog puta u vezi sa stanjem Kejt Midlton, supruge princa Vilijama.

 

Nakon mnogo komentara i šala na račun toga što ona više od dva meseca nije viđena u javnosti, PR tim princeze od Velsa za Page Six je istakao da se oni ne oglašavaju s novim vestima o njenom stanju nakon operacije abdomena jer nema bitnih novina.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam
Kejt Midlton i princ Vilijamfoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kensingtonska palata je razjasnila u januaru dinamiku princezinog oporavka i da ćemo deliti samo značajne vesti – naglasio je. – Tako će se i nastaviti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Vilijam drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker