PRELEPA

I dalje je BOŽANSTVENO LEPA: Čuvena Nataša iz istoimenog filma VRATILA SE u Beograd i sve nas OČARALA (FOTO)

0

Tijana Kondić iz filma "Nataša" blistala je na jednom beogradskom događaju.

Tijana Kondić proslavila se u ulozi Nataše
Tijana Kondić proslavila se u ulozi Natašefoto: Youtube Printscreen

Na velikoj proslavi jednog magazina u Beogradu okupio se veliki broj poznatih ličnosti, iz svih medijskih sfera. Mogli smo da vidimo i popularne domaće glumice, poput Ivane Dudić i Vanje Nenadić, ali i pevačice, Jelenu Karlešu i Katarinu Grujić Gobeljić, kao i mnoge druge ličnosti iz sveta slavnih.

 

Svi koji ste gledali film "Nataša", našeg reditelja i glumca Ljubiše Samardžića sigurno se sećate glumice Tijane Kondić, koja je tumačila glavnu ulogu, a ona je takođe bila među zvanicama.

 

Film koji priča priču buntovne ćerke koja pokušava da razotkrije ko joj je ubio oca koji je bio policajac doživeo je pravi uspeh 2001. godine, a isti je bio polazna tačka za Tijaninu glumačku karijeru.

 

Tijana u filmu glumi sedamnaestogodišnjakinju koja po svaku cenu želi da sazna ko je ubIo njenog oca, koji je bio policijski inspektor i kreće u svooju osvetu.

 

Tijana Kondić kao Nataša u istoimenom filmu
Tijana Kondić kao Nataša u istoimenom filmufoto: Youtube Printscreen

Film je doživeo veliki uspeh, a Tijana je osvojila brojne nagrade, od kojih se posebno izdvaja „Zlatna arena“ za najbolju žensku ulogu koju je dobila u Puli.

 

Lepa Tijana Kondić i tada je bila prelepa, a gotovo da se nije promenila od toga perioda, pa i dalje blista, a njen životni put nakon ovog filma nije bio toliko jednostavan.

 

Tijana Kondić prelepa je i danas
Tijana Kondić prelepa je i danasfoto: A.H./ATAImages

 

Tijana nakon uspeha filma "Nataša"

 

Tijana je nakon snimanja ovog filma iz 2001. godine pokušala da upiše Fakultet dramske umetnosti, ali, kako u tome nije uspela, odlučila je da ode na studije svetske književnost.

 

Međutim, nakon završetka ispita, odlučila je da se preseli u Izrael, a ubrzo potom dočekale su je najgore vesti.

Najteži trenutak mi je bio odlazak odavde, u smislu da sama moram da se brinem o svemu i vodim računa da li ću preživeti. A, odmah nakon toga, smrt mog oca, koja se dogodila samo dva meseca posle mog odlaska u Tel Aviv. U jednom trenutku se mnogo stvari izdešavalo. Preseljenje, potom porodični nesrećni događaj. Ceo taj težak period koristila sam za pisanje. Pisanje je jedna vrsta terapije i svaki oblik umetnosti — rekla je ona jednom prilikom.

 

Tijana Kondić na proslavi u Beogradu
Tijana Kondić na proslavi u Beogradufoto: A.H./ATAImages

Našla je posao u Tel Avivu, a u Srbiju od tada retko dolazi. 


Preselila sam se u Izrael. Tamo imam i familiju koja mi je velika podrška. Radim dva posla, držim plesne časove kubanske salse i radim projekte u produkciji. Nedavno sam završila veliki film jednog od najpoznatijih izraelskih reditelja. Teško je i naporno. Ali, ako imate ambiciju, onda dogurate negde. U pauzama između projekata pišem — rekla je svojevremeno Tijana.

 

Bonus video

JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SRBIJU! Glumica ne može da sakrije emocije, POTOM SPOMENULA DECU: Nisu svesni ko su im roditelji​​​​​​​

 

makonda-tracker