noć u beogradu

Od Ivane Korab do Ivane Pavković — ne zna se koja je birala efektnije! Poznate mame na crvenom tepihu KAO IZ HOLIVUDA

0

Poznate dame koje su se porodile u 2022. i 2023. godini okupile su se na jednom gradskom događaju.

Ivana Pavković i Petar Mitić
Ivana Pavković i Petar Mitićfoto: A.H./ATAImages

Na jednom prestoničkom događaju okupio se veliki broj poznatih ličnosti, koje su u holivudskom stilu prodefilovale crvenim tepihom.

 

Od Jelene Karleuše, pa do čitave plejade srpskih glumica, među kojima su bile i Ivana Dudić i Vanja Nenadić, mnoge poznate dame našle su se na istom mestu u Beogradu, a svaka je birala izvrstan stil da bi se pokazala u što boljem svetlu.

 

Posebnu pažnju privukle su i novopečene mame, odnosno neke od poznatih devojaka koje su se porodile 2022. i 2023. godine.

Među njima je i Zvezda Granda Ivana Pavković, koja je stigla pod ruku sa suprugom Predragom Mitićem. Lepa Ivana prošle godine je rodila blizance Vojina i Vuka, ali čini se da blizanačka trudnoća na njoj nije ostavila traga.

 

Lepa pevačica je blistala u crnoj haljini dugačkoj do poda, s efektnim šljokicama, dok je preko nje nosila trendi oversized sako...

 

Ivana Pavković u svečanoj crnoj haljini s oversized sakoom
Ivana Pavković u svečanoj crnoj haljini s oversized sakoomfoto: A.H./ATAImages

Lepa voditeljka Marija Egelja takođe je nedavno postala mama jednog dečaka, a za prestoničko veče birala je urban autfit u stilu Kejt Midlton.

Marija dobro zna da je belo odelo sinonim za fantastičan stil, bilo poslovni, bilo svečani, pa se pojavila u takvom izdanju.

 

Crnu haljinu birala je Ivana Korab, koja je po drugi put postala mama pre nekoliko meseci. Ultraefektnu haljinu s golim leđima, elegantne midi-dužine, ponela je na fenomenalan način, a ovako obučena je mogla i s holivudskim glumicama da se pojavi na crvenom tepihu.

 

1 / 8 Foto: A.H./ATAImages

 

Ne zaboravimo ni lepu trudnicu Miljanu Gavrilović, koju porođaj tek čeka, ali ona ne propušta gradska dešavanja, a za ovo je birala crvenu haljinu sa šljokicama, koja joj je diskretno isticala trudnički stomak; podsetimo, glumica je u sedmom mesecu trudnoće.

 

Pogledajte u galeriji kako su izgledale poznate mame.

 

Bonus video

Izjava Maje Berović za medije

 

makonda-tracker