prelepa

BELO & SPEKTAKULARNO! Haljina Katarine Grujić Gobeljić odiše luksuzom, a mogla je da je nosi na venčanju s Markom

0

Katarina i Marko Gobeljić pojavili su se zajedno na jednom prestoničkom događaju.

Marko i Katarina Grujić Gobeljić
Marko i Katarina Grujić Gobeljićfoto: A.H./ATAImages

Pevačica Katarina Grujić Gobeljić udata je za fudbalera Marka Gobeljića, koji zbog svog poslovnog angažmana boravi u Grčkoj.

 

On je u Beogradu proveo nekoliko dana, uživajući sa suprugom i ćerkicom Katjom, a popularni par zajedno se pojavio na jednom prestoničkom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti.

 

Od Jelene Karleuše, pa do Ivane Pavković, Marije Egelje, Ivane Korab i mnogih drugih slavnih Srpkinja i Srba, crvenim tepihom prodefilovali su i pozirali i pevačica i fudbaler.

Lepa Kaća za ovu priliku odabrala je najsvečaniju moguću opciju, odnosno belu haljinu, nalik na venčanicu, a definitivno je mogla i da je nosi na svadbi s Gobeljom! U pitanju je dugačka toaleta sa šljokicama, spreda zatvorena i sa rolka-kragnom, s provdinim rukavima, a pozadi s golim leđima, stvarajući efekat "obrnutog dekoltea".

 

1 / 5 Foto: A.H./ATAImages

 

Katarina je blistala pokraj supruga, pa napomenula da su prethodni dani bili prožeti emocijama zbog sastanka, ali i rastanka, jer će ga posle događaja odvesti pravo na aerodrom.

 

Katarina Grujić Gobeljić
Katarina Grujić Gobeljićfoto: A.H./ATAImages

 

 Prelep je osećaj kada znam da je tu, da smo se tri dana grlili bez prestanka, sve troje bili zajedno... Malo mi je sada mirnije u duši. Trenutno ne razmišljam o preseljenju, mnogo nastupa me čeka, priprema albuma, zakazana sam do marta-aprila... Čeka me priprema albuma, izbacivanje spotova, svašta-nešto, videćemo -— priča Kaća

 

Bonus video

Katarina Grujić i Andreana Čekić u provodu

 

makonda-tracker