fantastično

I mlada mama i SUPERTRENDI: Urban stajling Mine Sovtić s najženstvenijim aksesoarom

1

Mina Sovtić demonstrirala je odličan stilna modnom događaju u Beogradu.

Mina Sovtić na modnom događaju u Beogradu
Mina Sovtić na modnom događaju u Beogradufoto: F.S./ATAImages

Glumica Mina Sovtić pojavila se sinoć u Beogradu na ekskluzivnom predstavljanju jedne modne kolekcije na VIP pre-shopping event-u.

 

Pored brojnih zaljubljenica u modu, među kojima su se našle i Nataša i Kristina Bekvalac, kao i otmena Bojana Rajić Đurđević, ćerka Anice Dobre pokazala je da odlično barata kada je u pitanju kombinovanje trendi odevnih komada u savršen jesenji stajling.

 

Mina se odlučila za crnu boju koja je bila dominantna, a ponela je crnu mini-haljinu, šireg kroja, preko koje je nosila crni sako. Uz nju je ukombinovala Miu Miu chunky čizme, čija cena iznosi oko 1500 evra, a aksesoar je najzanimljiviji!

1 / 5 Foto: F.S./ATAImages

Reč je o Lady Dior tašnici, simbolu ženstvenosti, koji vredi oko 5000 evra, slaže se uz apsolutno sve i, ko može da je priušti, neće pogrešiti ako je kombinuje uz ma koji stajling.

 

Lady Dior tašnica Mine Sovtić
Lady Dior tašnica Mine Sovtićfoto: F.S./ATAImages

Mina se, podsetimo, pre nešto manje od godinu dana porodila, a o ćerkici Luni nije mnogo govorila u javnosti, premda je jednom prilikom pričala o tome kako se snalazi kao roditelj.

 

Jedva sam čekala da imam izgovor da se odmorim jedno dva sata! Rečenica "spava kao beba" je jedna velika laž, barem iz mog iskustva. Beba mi ne spava nikad! Devojčica je. Neispavana sam i presrećna! — ispričala je Mina kada je postala mama.

 

Bonus video

Una Krliić u H&M jakni

 

makonda-tracker