u čemu je tajna?

Čim primeti koji kilogram viška, primeni ove TRIKOVE: Kako Ana Franić godinama održava idealnu kilažu?

0

Nikada ne drži dijetu, a ima telo dvadesetogodišnjakinje 

TAJNA VITKE LINIJE ANE FRANIĆ
TAJNA VITKE LINIJE ANE FRANIĆfoto: Zorana Jevtić

Glumica Ana Franić predstavila se domaćoj publici brojnim ulogama u domaćim ostvarenjima. Osim maestralne glume, mnogi su primetili da glumica odlično izgleda uprkos činjenici da gazi 5. deceniju života.

 

Za savršenu glumu potreban je neosporno je, talenat, a za vitku liniju briga o svom telu, briga o namirnicama koje unosimo u organizam i naravno fizička aktivnost.

 

Čini se da Ana veoma dobro razume ove postulate, a jednom prilikom je za Stil otkrila i koja je tajna njene vitke linije i zategnutog tela na kojoj joj mogu pozaviti i mnogo mlađe koleginice.

- Mnogo je lakše kada čovek shvati da ne postoji dijeta koja donosi dugoročne rezultate, već da je to način života koji povremeno prekršite, pa se vraćate ustaljenom režimu. Godinama pre napornih treninga izbacila sam određene namirnice iz ishrane, skoro nikada ne pijem mleko, ne jedem viršle i suhomesnate proizvode, osim ako nisu neka dobra pršuta, slanina ili pileća prsa. Takođe, ne konzumiram beli hleb i testenine - objasnila je Ana za Stil.

 

Ona je takođe ispričala i kako vežba, ali i koje namirnice unosi u telo da bi na pravilan način očuvala mišiće, a otopila salo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

- Ključ zdravlja, vežbanja i dobre kilaže je u izbalansiranoj ishrani i kalorijskom deficitu. Dokle god trošite više nego što unosite, gubićete kilograme. Naravno, ne znači da treba živeti na jednoj čokoladi dnevno, jer sadrži 500 kalorija, već treba da bude kombinacija zdravih navika i toga da možete smršati - objašnjava ona, pa dodaje:

 

- Moj trening je dosta složen za rekreativnu grupaciju. Bavim se funkcionalnim fitnesom, koji je najpribližniji funkcionalnom treningu, a zahtevan je, jer istovremeno kombinuje i snagu i izdržljivost i kondiciju.

 

Ana je otkirla da voli slatkiše, ali da pametno bira i da čim primeti da je neki višak tu odmah prione na restrikciju u ishrani i pojačava vežbanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

- Slatkiši su mi slaba tačka, volim ih. U suštini, možete sebe počastiti slatkišima ako su druge namirnice koje konzumirate zdrave. Ako baš morate pojesti nešto slatko posle treninga da se nadoknadi pad glikogena, nije strašno, ali ne u velikim količinama.

 

Ovo je tajna vitke linije naše poznate glumice, a ukoliko i vi želite isto poslušajte njene savete i rezltati sigurno neće izostati. 

 

Bonus video:

 

Kako se radi plank?

 

makonda-tracker