modni duel

Plavo odelo — ili kombinezon bez leđa? Ivana Dudić i Vanja Nenadić demonstrirale MODNU NADMOĆ i seksepil bez vulgarnosti

0

Na jednom događaju u Beogradu modna koplja su ukrstile prelepe mlade glumice Ivana Dudić i Vanja Nenadić

Vanja Nenadić i Ivana Dudić
Vanja Nenadić i Ivana Dudićfoto: A.H./ATAImages

Među najpopularnijim i najlepšim mladim glumicama na domaćoj javnoj sceni svakako su Ivana Dudić i Vanja Nenadić. Njih dve plene harizmom, pozitivnom energijom, ali i dobrim stilom.

 

Njih dve su se zajedno pojavile na jednom prestoničkom događaju, pa pozirale okupljenim fotografima, a sigurno je da su obe imale izuzetno efektan stajling za crveni tepih.

 

Ivana Dudić, koja je zvezda serija "Ubice mog oca", "Istine i laži" i "Od jutra do sutra", kao i jedna od najbolje obučenih Srpkinja, uvek ima autfit koji učini da izgleda zanosno. Ovog puta je čak otišla i korak dalje, pa je iznela neverovatan seksepil, ali bez imalo vulgarnosti.

Ona je ponela plavo odello od pliša, a osim sakoa i pantalona, nije ponela apsolutno ništa! S tim u vezi, ono što je najdominantnije u njenom stajlingu bio je izražen dekolte, ali nošen na takav način da izgleda moderno i urbano.

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović

Prelepa Vanja Nenadić nije birala toliko smeo autfit, ali je svakako odabrala da ponese superefektan komad. Ona se pojavila u crnom kombinezonu na bretele, sa zlatnim lancima u predelu otvorenih leđa, dok su nogavice od svetlucavog materijala sa diskretnim šljokicama.

 

Ivana Dudić i Vanja Nenadić u dobrom društvu na crvenom tepihu
Ivana Dudić i Vanja Nenadić u dobrom društvu na crvenom tepihufoto: Stefan Stojanović

Inače, Ivana je ovom prilikom istakla za Blic da je ona "prirodna", a da "frajeri padaju na prirodno".

 

— Mora da bude izazovno. Frajeri padaju na prirodnost, a ja sam prirodna, pa padaju. Nije teško biti prirodan, ja sam tako vaspitana — rekla je mlada i talentovana glumica.

 

Bonus video

Tamara Kalinić s bordo torbom

 

makonda-tracker