neodoljiva

Vatrena, zanosna i naše gore list: Ova lepotica je umalo postala GOSPOĐA KLUNI ili britanska PRINCEZA

2

Lepotom oduševljava od prvog trenutka kada ju je javnost upoznala, a pred njom nisu ostali ravnodušni ni najpoznatiji muškarci sveta

foto:  prettylittlebadass/Instagram
foto: prettylittlebadass/Instagram

Američki glumac Džordž Kluni od 2014. godine je u braku s libansko-britanskom advokaticom Amal Alamudin, a njihov odnos primer je idilične ljubavne priče. Koliko je poznato, par nikada nije imao trzavice, a od prvog susreta sve u vezi s njima obojeno je idilom, romantikom i nežnošću.


Klunijevi su danas ponosni roditelji Ele i Aleksandera i na svakom koraku mame uzdahe, a Amal se često pominje kao žena koja je konačno uspela da osvoji najvećeg holivudskog neženju. Međutim, malo je poznato da je pre nje jedna lepotica umalo uspela da postane gospođa Kluni...

 

Glumac iza sebe ima mnogo veza, a jedna od njegovih najvećih ljubavi bila je Hrvatica Monika Jakišić.

 

 

Poznato je da su Džordž Kluni i lepotica iz Osijeka bili u vezi 2007. godine, a 2013. se šuškalo da su se pomirili. Oni to nikad nisu potvrdili, a ubrzo je otkriveno da glumac ljubi Amal, zbog čega se spekulisalo da je Kluni ostavio Hrvaticu zbog advokatice.

 

1 / 6 Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Iste godine, pojavila se još jedna glasina: da je Monika u vezi s britanskim princem Endruom, drugim sinom engleske kraljice Elizabete II. U to vreme, strana štampa ju je opisivala kao "hrvatsku senzaciju", a Monika i princ od Jorka viđeni su tokom romantične večere u jednom restoranu u Londonu, i to u momentu kada je Endru ljubio lepoticu u obraz.

Štaviše, čak je i Bakingemska palata morala da se oglašava povodom Monike – paparaci su primetili veliki dijamantski prsten na njenoj ruci, pa je Kruna morala da demantuje da ju je princ Endru zaprosio.

 


Monika Jakišić rođena je u Osijeku 1979. godine, a svoju zemlju je s porodicom napustila tokom rata u Jugoslaviji. Ona je ćerka Zdravka i Marice Jakišić, a ima još i brata Marina. Po odlasku iz Hrvatske, Jakišići su se preselili u London, a ona danas posećuje Osijek kad god je u prilici.


Tokom jednog boravka u domovini, ona je za medije istakla da joj osiječka kafa prija više nego londonska i da obožava da koristi gradski prevoz.

 


Tramvaj mi je super. Ako stignem, želim se provozati celom linijom od Višnjevca do Donjeg grada – rekla je tada.

 

 

makonda-tracker