jezivo

Imao je 9 ozbiljnih paralelnih veza, aferu sa snahom i bio nasilan: Šokantni detalji sa suđenja legendarnom fudbaleru

0

Nakon što je svet bio šokiran kada je otkriveno da je sportista godinama bio u vezi sa ženom svog rođenog brata, pojavilo se još uznemirujućih detalja o njegovom životu

foto: EPA-EFE/Glyn Kirk / POOL
foto: EPA-EFE/Glyn Kirk / POOL

Legendarni fudbaler Mančester junajteda i velške reprezentacije Rajan Gigs ostavio je veliki trag u istoriji svog sporta, ali bi po svemu sudeći mogao da ostane upamćen po lošim stvarima.


Ovih dana se u Mančesteru odvija suđenje Gigsu po prijavi njegove bivše devojke Kejt Grevil, koja ga je optužila za fizički napad i nanošenje telesnih povreda u novembru 2020. godine.


Grevilova je tokom parnice pred Kraljevskim sudom iznela mnogo zapanjujućih detalja, a jedan od njih jeste da je Rajan Gigs, pored nje, bio u paralelnim vezama sa još osam žena. Nisu bile u pitanju samo avanture već, kako ona kaže, ozbiljne veze.

 

Ono što sam našla na njegovom ajpedu bilo je gore nego što sam mogla da zamislim. Imao je afere sa osam žena dok je bio sa mnom. To su bile ozbiljne veze – rekla je Kejt Grevil.


Kako je ispričala, Gigs i ona stupili su u vezu dok su još oboje bili u brakovima 2013. godine, a ona je dva meseca kasnije ostavila supruga zbog sportiste.
Par je bio u vezi sedam godina, a novembra 2020. godine Grevilova je optužila Rajana Gigsa da joj je naneo joj telesne povrede u njegovoj kući u mančesterskom Vorsliju. Navodno je ona saopštila fudbaleru da raskida s njim, na šta ju je Gigs šutnuo.

 

Rajan Gigs
foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Istom prilikom, napao je i njenu mlađu sestru Emu, udarivši je laktom u vilicu.


Prema Kejtinom svedočenju, to nije bio prvi put da je Gigs bio nasilan prema njoj, a prvi put ju je napao u jednom hotelu.


Poludeo je u hotelu, zgrabio me za zglobove i vukao po podu. Izbacio me napolje, a stvari bacio je na ulicu. Osećala sam se poniženo i osramoćeno. Tada je prvi put bio agresivan prema meni. Stalno se ljutio i skrivao je telefon – izjavila je Grevilova.


Gigs je, inače, negirao sve optužbe i povukao se s mesta selektora fudbalske reprezentacije Velsa kako ne bi narušavao mir u ekipi ovim skandalom.

 

Rajan Gigs
foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Rajan Gigs se i pre nekoliko godina našao u medijima zbog dešavanja u njegovom privatnom životu, kada je otkriveo da je osam godina bio u vezi sa svojom snahom Natašom, suprugom njegovog rođenog brata Rodrija.

 

Navodno je Nataša u jednom trenutku i zatrudnela s Gigsom i abortirala, nekoliko sedmica pre nego što se udala za njegovog brata.


Zbog ove veze se razveo od supruge Stejsi 2016. godine, a kako smo kasnije saznali sve vreme je bio s Kejt Grevil i, dalje se otkriva, sa još osam žena.

 

 

 

makonda-tracker