oni su prijatelji već decenijama

Jednu scenu su PONAVLJALI 80 puta: Džordž Kluni i Džulija Roberts se nakon snimanja filma našalili na sopstveni račun

0

Džordž Kluni i Džulija Roberts su jako bliski prijatelji, a često smo imali prilike i da ih gledamo kao par u nekim romantičnim komedijama.

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

Džordž Kluni je jedan od glavnih holivudskih zavodnika, dok je Džulija Roberts lepotica prepoznatljivog osmeha, a ovaj par u tandemu je snimio čak četiri filma u kojim igraju zajedno.

 

Iako su jako bliski porodični prijatelji, odlično se poznaju i uigran su tandem, jedan scena im je zadala mnogo muke, pa su je morali ponavljati čak 80 puta. 

 

Nova romantična komedija Karta za raj u kojoj igra ovaj holivudski tandem, ponovo je vinula Džuliiju i Džordža u visine, a oni su u jednom od mngobrojnih intervjua otkrili koja scena im je pala najteže i šta su morali iznova da ponavljaju.

Oni su se našalili na račun svog dugogodišnjeg prijateljstva i priznali da su scenu poljupca ponovili čak 80 puta kako bi ispala dobra.

 

- Trebalo nam je 79 ponavljanja jer smo svaki put umrli od smeha i tek tada smo se uspeli da se poljubimo - iskrena je bila glumica.

 

- Rekao sam supruzi da mi je trebalo 80 pokušaja da je poljubim, a ona nije mogla da veruje i pitala me šta mi je. Pa morali smo to da napravimo kako treba - našalio se Kluni.

Mnogi se slažu da ne postoji bolji par od njih dvoje upravo zbog hemije koja vlada među njima, a oni to sve prepisuju dugogodišnjem prijateljstvu koje imaju i slažu se sa mišljenjem publike.

 

 

makonda-tracker