novi detalji

Mnogi su iznenađeni: Putinova LJUBAVNICA i četvoro tajne dece se kriju OVDE?!

2


Već godinama se spekuliše o ljubavi lepe i skoro upola mlađe gimnastičkare s predsednikom Rusije, a sada su se u medijima pojavile iznenađujuće informacije o tome gde ona i s kim boravi od početka rata u Ukrajini

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Alina Kabajeva (38), nekadašnja ritmička gimnastičarka i osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine dugo se već u medijima povezuje s Vladimirom Putinom (69). Spekulisalo se da je on varao bivšu suprugu Ljudmilu s njom i da se zato razveo, kao i da je s Alinom dobio dete u tajnosti, a sada američki mediji prenose vrlo iznenađujuće tvrdnje.


Kako piše Page Six, Alina Kabajeva trenutno sa četvoro dece živi u Švajcarskoj.


Dok Putin sprovodi svoj napad na Ukrajinu, napada nevine ljude i izaziva izbegličku krizu, njegova porodica skrivena je u privatnom i sigurnom dvorcu negde u Švajcarskoj, barem trenutno – rekao je neimenovani izvor za ovaj list.

 

On tvrdi da Putin i Kabajeva imaju sedmogodišnje bliznakinje, koje su došle na svet u blizini Lugana u februaru 2015. godine i koje imaju švajcarsko državljanstvo, kao i dvojicu sinova.

 

Alina Kabajeva
foto: Profimedia

Alina ima dvojicu malih sinova i dve ćerke s Putinom, i svi su rođeni u Švajcarskoj – kaže anonimni izvor. – Sva deca imaju švajcarske pasoše, pretpostavljam da ga ima i ona.


Vladimir Vladimirovič Putin je, inače, poznat po tome što o svojoj privatnosti ne govori u razgovorima s medijima.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Ne dopuštam mešanje privatni život. Ona mora da se poštuje. Uvek sam negativno reagovao na guranje znatiželjnih noseva i erotske fantazije o tuđim životima – rekao je predsednik Ruske federacije jednom prilikom.

 

Međutim, neke činjenice iz njegove biografije su dostupne javnosti. Tako se pouzdano zna da se on 1983. godine oženio Ljudmilom Aleksandrovnom Putinom, a ovaj brak se raspao, najverovatnije 2014. godine. Tokom braka s Ljudmilom, predsednik Ruske federacije dobio je dve ćerke, a njihova imena su, koliko je poznato, Marija (36) i Ekaterina (35).

 

Marija je rođena u Lenjingradu 1985. godine, dok je Ekaterina došla na svet u Nemačkoj, godinu dana kasnije, dok je Putin radio i živeo u ovoj zemlji tokom svojih dana u KGB-u. Obe devojčice imena su dobile po svojim bakama, a poznati su i njihovi nadimci — Marija je Maša, a Ekaterina Katja. Kada se porodica Putin vratila u domovinu 1996, devojčice su pohađale nemačku školu, a nakon što je njihov otac postao predsednik, školovanje su nastavile kod kuće.

 

Vladimir Putin
foto: EPA/MIKHAIL KLIMENTYEV / KREMLIN / S

Nisu svi očevi puni ljubavi s decom kao on — rekla je Ljudmila jednom prilikom. — On bi ih uvek razmazio, dok sam ja morala da ih disciplinujem.


Marija je studirala biologiju, a njena mlađa sestra studije azijske kulture. Obe su, ipak, pohađale fakultete pod lažnim identitetima, zbog sopstvene bezbednosti. Putin se pohvalio da je njegova ćerka učestvovala u eksperimentu i među prvima primila vakcinu protiv kovida koju je razvio moskovski Institut za epidemiologiju i mikrobiologiju "Gamalej", a veruje se da je reč o Mariji, koja živi u Moskvi sa svojim suprugom Holanđaninom Joritom Fasenom.

Njena sestra Katja je direktorka dveju inicijativa Državnog univerziteta u Moskvi, a bila je u braku s ruskim milijarderom Kirilom Šamalovim.

 

makonda-tracker