ne zna se koja je lepša

Stigao u društvu – i ŽENE i DEVOJKE! Karim Benzema nakon skandala s maloletnom prostitutkom ponovo iznenadio

0

Najvažnijem trenutku njegove karijere prisustvovale su dve najbitnije žene u njegovom životu u u ovom momentu

foto: EPA-EFE/Mohammed Badra
foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Karim Benzema, fudbaler Real Madrida i francuske reprezentacije, osvojio je pre nekoliko večeri Zlatnu loptu, a pored toga što mu je konačno odato priznanje za spektakularnu karijeru, on je privukao pažnju još nečim – na ceremoniju je doveo i suprugu i devojku!


Francuski fudbaler bio je zvezda večeri u Parizu, a u danima koji su usledili priča se o tome što su crvenim tepihom prošetale i njegova supruga Kora Gotje i devojka Džordan Ozuna.

 

Karim Benzema je u odličnim odnosima s Korom, s kojom ne živi već neko vreme, a ona je na svečanu dodelu Zlatne lopte stigla kao pratnja njihovom sinu Ibrahimu, dok je njihova ćerkica Meilja ostala kod kuće.

 

1 / 6 Foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

 

Džordan Ozuna je, s druge strane, bila uz fudbalera, a par je navodno u vezi tek nekoliko meseci.

 

Kora Gotje je atraktivna Francuskinja s kojom je benzema uplovio u brak 2017. godine, a "da" su rekli na intimnoj ceremoniji, budući da su želeli da sačuvaju svoju privatnost od medija. U pitanju je manekenka koja već neko vreme živi na relaciji Madrid-London i često putuje zbog posla.


Sportista alžirskog porekla nikad nije pričao o svom braku.

 


Ne sviđa mi se pažnja medija, da budem na televiziji, meni je to glupo. Imam svoj život, porodicu i prijatelje. Tako je i njima lakše. Zamislite da imate četiri godine i živite pred kamerama. To može da vas izludi – rekao je Benzema jednom prilikom.


Budući da toliko drže do privatnosti, ne zna se mnogo ni o tome kada su se i zašto Karim i Kora rastali, pa ni francuska lepotica nikad nije komentarisala njihov raskid i njegovu novu ljubavnu vezu.


Ovog leta otkriveno je da je Benzema u vezi sa Džordan Ozunom, koja je nekada radila kao konobarica u restoranu Hooters u Las Vegasu, koji je poznat po tome što zapošljava samo atraktivne devojke.

 

Džordan Ozuna
foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Ona je u prošlosti povezivana s mnogim poznatim muškarcima, a šuškalo se da je na nju "bacio oko" pevač Džastin Biber, dok se zna da je bila u vezi s reperom Tigom. Džordan je u to vreme bila u braku s Danijelom Ozunom, o kom nije pričala za medije. Svojevremeno se našla u centru skandala, kada je na internetu osvanuo njen intimni snimak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan (@jiordyn)


Ni Benzema nije vodio miran život bez skandala, budući da se pre nekoliko godina našao pred sudom zbog odnosa sa maloletnom prostitutkom Zahijom Dehar, koja je provela noć s njim za 700 evra. Iako mu je pretila trogodišnja kazna zatvora, sud je optužbe odbacio, a zbog ovog skandala je godinama bio izbačen iz reprezentacije Francuske.

 

 

makonda-tracker