TAKO SMELA

Haljina stara 20 godina i gole sandale: Amal Kluni zapalila Holivud kombinacijom koju mogu da nose samo ZAVODNICE (FOTO)

0

Amal Kluni s pravom nosi titulu jedne od najbolje obučenih žena širom sveta 

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata advokatica i supruga čuvenog glumca Džordža Klunija, Amal Kluni pojavila se sa svojim suprugom na crvenom tepihu u Los Anđelesu, a povod je bio premijera filma "Karta za raj".

 

I prethodnih dana ona je bila glavna tema medija, jer je fascinantnim odevnim kombinacijama uspela da privuče svu pažnju na sebe. 

 

 

Ona se ovog puta opredelila za kreaciju poznatog kratora Aleksandra Mekvina. U pitanju je bila crvena arhivska haljina iz kolekcije 2003. godine. Ova smela haljina imala je tanke bratele i bila je prošarana prugama različitih boja sa iscepanim krajevima.

 

Najveću pažnju privukao je duboki dekolte, koji je advokatica smelo ponela. Izgledala je samouvereno i srećno dok je koračala crvenim tepihom tik uz supruga. 

 

1 / 4 Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Uz ovu kombinaciju Amal je ponela i malu zlatnu torbicu i takozvane gole sandale brenda Đanvito Rosi koje su imale otvorene prste i svetlosmeđi đon. Ove smele sandale istikle su njena ženstvena stopala i učinile da izgleda veoma seksepilno. 

 

Pored nje, Džordž je izgledao vrlo poletno. Glumac je poneo lepo sivo odelo, koje se sastojalo od sakoa i plisiranih sivih pantalona, a uz to je iskombinovao i elegantne crne cipele. 

 

Amal je poznata po tome što nisi odeću vrhunskih svetskih dizajnera, pa ne iznenađuje što je modni uzor mnogim ženama širom sveta.

 

U kakvim sve izdanjima smo imali prilike da je vidimo pogledajte u galeriji koja sledi 

 

1 / 21 Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

 

makonda-tracker