(video)

"Ona je već sad modna ikona": Pogledajte zašto je princeza Šarlot zbog svoje kose postala glavna tema društvenih mreža

0

Kraljica Elizabeta II je sahranjena, ali brojne informacije i utisci se još uvek nisu slegli.

foto: EPA-EFE /  ANDY RAIN
foto: EPA-EFE / ANDY RAIN

Jedna od glavnih tema sahrane veka jesu deca princa Vilijama i Kejt Midlton, a s obzirom na to da je Vilijam i budući kralj, značaj Džordža i Šarlot, koji su bili na sahrani, je utoliko veći.

 

Vilijam i Kejt su se najpre dvoumili da li da povedu dvoje najstarije dece na sahranu kraljice Elizabete II i na kraju su doneli odluku da su Džordž i Šarlot dovoljno odrasli da mogu shvatiti sve što se dešava oko njih.

Kada su stigli u Vestminstersku palatu, svaki njihov korak je bio ispraćen, a nakon toga i duboko analiziran u medijima. Iako možda nije pametno i dobro za jedno dete, pritisak koji je podnela mala Šarlot je za svaku pohvalu.

 

Nikome nije promakao trenutak kada Šarlot, po izlasku iz automobila, namešta svoju kosu jednim potezom, pa su mnogi komentarisali kako je ona pravi materijal za kraljicu i da je nemoguće ne voleti jednu takvu devojčicu.

Jedan od najzanimljivijih komentara je bio "ona je već ikona! Ana Vintur verovatno samo čeka da napuni 18 godina i da krasi naslovnicu Voga".

I Šarlot se, kao i svi ostali, pridržavala strogog dress koda, pa iako su mnogi mislili kako će ona biti odevena u neku drugu nijansu, ipak se pojavila u crnom kaputiću i šeširu i bila posebno šarmantna.

 

 

makonda-tracker