wow efekat

Jedan detalj čini da izgleda PREFINJENO: Trik Kejt Midlton koji morate da probate u svečanim prilikama

0

Princeza od Velsa nastavila je sa svojim aktivnostima nakon smrti kraljice Elizabete II, a iz crnine je prešla u svoj prepoznatljivi stil. Ovog puta, jednostavno savršen!

foto: EPA-EFE/PHIL NOBLE / POOL
foto: EPA-EFE/PHIL NOBLE / POOL

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton posetili su juče Severnu Irsku, u okviru nove kraljevske turneje, na kojoj će novi princ i princeza od Velsa obići Britaniju nakon sahrane kraljice Elizabete.


Par je najpre obišao PIPS, organizaciju koja se bavi prevencijom suicida u Belfastu, a ispred njenih prostorija okupio se veliki broj poštovaoca kraljevske porodice koji je želeo da ih pozdravi.

 

Dok je Vilijam nosio teget pantalone, džemper preko košulje i sako, njegova lepa supruga bila je sinonim za poslovnu eleganciju u jednoj od svojih efektnijih kombinacija ove godine.


Kejt se pojavila u šik navy pantalonama ravnog kroja, koje je mudro kombinovala sa svetloplavim komadima. Snažan utisak ostavila je uz pomoć tankog i strukiranog dugačkog kaputa, koji je na suptilan način istakao njenu vitku figuru, a reč je o komadu s lažnim džepovima na preklop i tankim i dugačkim reverima.

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/PHIL NOBLE / POOL


Međutim, najefektniji deo njenog autfita svakako je bluza brenda Winser London, svetloplavi model koji krasi pussy bow, detalj kom se Kejt okreće uvek kad želi da začini svoj izgled na poseban način. Ova mašna svakoj kombinaciji daje notu otmenosti i damski izgled, a može da se veže na više načina, ali uvek izgleda vrlo šik.


Zato ako imate dilemu kako da bez previše muke postignete sofisticiran poslovni look, obavezno primenite ovaj njen trik!

 

Kejt Midlton
foto: EPA-EFE/PHIL NOBLE / POOL

Princeza od Velsa ponela je uz to De Mellier tašnicu teget boje sa zlatnom kopčom, a sve je upotpunila svojim omiljenim parom salonki – navy cipelama od prevrnute kože koje potpisuje modna kuća Gianvito Rossi.
 

 

makonda-tracker