čarobno!

SVETLUCAVA HALJINA IZ MAŠTE, OGRLICA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI: Princeza Šarlin ostavila u svojoj senci sam krem Holivuda

0


Lepa kneginja od Monaka i nekadašnja sportistkinja zasenila je neke od najlepših žena planete

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Monte Karlo je sinoć ugostio veliki broj svetskih zvezda, koje su se okupile na tradicionalnoj gala večeri u organizaciji princa Alberta od Monaka. Ovog puta, događaj je posvećen očuvanju životne sredine, a među zvanicama su se našla imena poput Džonija Depa, Sijene Miler, Helen Miren, Kejt Bekinsejl...

 

Ipak, sve oči bile su uprte u domaćine — princa Alberta i njegove supruge princeze Šarlin. Dok se sin Grejs Keli opredelio za klasično odelo, njegova supruga zasijala je u haljini s potpisom Dženi Pekam, omiljene dizajnerke vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton.


Nekadašnja plivačica opredelila se za toaletu srebrne boje koju krase dugački rukavi i odiše glamurom osamdesetih godina, a naglašava uzan struk i atletsku figuru kneginje od Monaka. U pitanju je model nazvan Silvie, koji krasi dubok V izrez i čija je prva cena iznosila više od 4.600 dolara!

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Princeza Šarlin upotpunila je ovaj stil vrlo efektnom ogrlicom juvelirske kuće Repossi, i to dijamantskim "čokerom" koji je otvoren s prednje strane.


Supruga princa Alberta pokazala je, uz to, i novu frizuru — ravne i nešto kraće šiške, dok je fokus šminke bio na raskošno obojenim crvenim usnama.

 

 

makonda-tracker