zabrinuti

Prošle godine su doživeli tragediju: Ronaldova i Georginina ćerka hitno operisana

0

Na društvenim mrežama pojavio se snimak zabrinutih roditelja u bolnici u Saudijskoj Arabiji

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez
Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigezfoto: Fco Javier Castillo/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako su juče javili strani mediji, Kristijano Ronaldo je s verenicom Georginom Rodrigez boravio u bolnici u Rijadu, gde su ih prisutni krišom snimili, iako je bio u pitanju vrlo težak trenutak za roditelje devojčice.

 

Par je bio u bolnici zbog operacije njihove ćerke, koja je navodno operisala slepo crevo.

 

Portal First Sportz piše da je operacija prošla odlično i da se devojčica oporavlja, ali su roditelji želeli da budu uz nju svakog trenutka kada je to bilo moguće.

Još uvek nije poznato koja je od Ronaldovih ćerki hospitalizovana, a par ima tri ćerke – Evu, Alanu Martinu i Belu Esmeraldu, a uz to imaju i sinove Matea i Kristijana Mlađeg. Od toga su samo Alana i Bela Georginina biološka deca, ali ona brine i ostalima i fudbaler i ona ih zajedno vaspitavaju.

 

Prošle godine par je izgubio jedno dete, kada je nako blizanačke trudnoće na svet stigla samo Bela Esmeralda, dok njen brat Anhel nije preživeo. Ronaldo i Georgina pričali su gubitku bebe, a lepotica je u svojoj dokumentarnoj seriji "Ja sam Georgina" otkrila i da je pre toga imala tri spontana pobačaja.


Mnogo sam se plašila na svakom ultrazvučnom pregledu pre rođenja blizanaca, bila sam napeta jer sam već doživela tri pobačaja i vraćala se kući slomljena na delove – rekla je ona.

 

1 / 6 Foto: Instagram / georginarodrigez


Georgina je tada ispričala i da Ronaldo i ona nisu imali srca da saopšte deci da su izgubila brata.


Pošto sam još imala stomak, rekla sam im da Anhel još čeka da bude rođen – rekla je Georgina kroz suze. – Sve dok im Kristijano nije rekao da je Anhel u raju. To je bio udar stvarnosti.

 


 

makonda-tracker