nije mu lako

Ronalda već BOLI GLAVA, ali Georgina nema razlog za brigu: Ukoliko se raziđu lepotica će biti bogatija za OVAJ IZNOS

0

U javnosti se šuška da su Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodrigez zapali u bračnu krizu

foto: Instagram / georginarodrigez
foto: Instagram / georginarodrigez

Čuveni fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova nevenčana supruga Georgina Rodrigez nedavno su se preselili u Saudijsku Arabiju zbog njegovog novog fudbalskog angažmana.

 

Sve do pre nekoliko nedelja njih dvoje su se hvalili kako im u novom domu potaman, a lepa Georgina supruga je za rođendan iznenadila poklonom koji retko koja žena mužu može da pokloni.

 

U pitanju je bio skupoceni automobil, koji je fudbaler planirao da kupi. Ipak, sve se čini se okrenulo napoačke kada je nedavno u javnosti počelo da se šuška da oni zapravo uopšte nemaju tako idiličan brak.

 

 

Nakon što je u javnosti izašao snimak na kojem se vidi da Kristijano Ronaldo i njegova partnerka ne putuju istim avionom, već svako ide  svojim letom čini se da je postalo jasno da su glasine u medijima potkrepljene. 

 

Sada se pojavljuju nove informacije, a neke od njih se tiču iznosa za koji bi Georgina mogla da izađe bogatija ukoliko dođe do njihovog razlaza. 

 

Argentinsko-španski model, Georgina Rodrigez, dobila bi više od 35 odsto bogatstva Kristijana Ronalda ako odluče da se raziđu. Portugalska superzvezda ima bogatstvo od preko milijardu dolara, a to bi moglo značiti da bi Rodrigezova dobila sumu od oko 350 miliona, prema izveštajima u Portugalu.

 

Georgina Rodrigez će dobiti čitavo bogatstvo ako se raziđe od Ronalda
Georgina Rodrigez će dobiti čitavo bogatstvo ako se raziđe od Ronalda foto: Mangiarotti Manuele/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Ako je suditi prema pisanju svetskih medija Ronaldo se umorio od Georgininih nestašluka i njene arogancije. 

 

Kristijano i Georgina su kada su počeli da žive zajedno i kada su odlučili da imaju biološku decu potpisali predbračni ugovor po kojem njoj pripada 35 posto njegove imovine. Par ima dve ćerke, dok su Ronaldu surogat majke rodile još troje dece.

 

- Ronalda već boli glava od iznosa koji bi trebalo da plati Džordžini ako se rastanu. Ostala bi tada bez nekih privilegija, poput privatnog aviona, skupog voznog parka, mesečne naknade, ali sigurno ne bi imala finansijskih problema. Novac je najveći uzrok problema i svađa u njihovoj vezi. Ronaldo ne može da podnese da troši novac na gluposti - rekao je dobro obavešten izvor.

 

 

Par je zajedno od 2016. godine kada su se upoznali u prodavnici luksuzne odeće u kojoj je Georgina radila, ali se nikada nisu venčali. Priča se da to ne dozvoljava Ronaldova majka, za koju nijedna žena nije bila dovoljno dobra za svog sina.

 

Takođe, Georgina svakog meseca prima određeni procenat Kristijanove plate, a takođe dobro zarađuje s obzirom na različite sponzorske ugovore koje ima. Takođe je snimila dve sezone svog rijalitija, a takođe dobro naplaćuje pojavljivanje na raznim događajima. U poslednje vreme sve se češće šuška da je par pred raskidom, te da ostaju zajedno samo zbog novca.

 

 

 

 

makonda-tracker