"Osećala sam se ružno i nesigurno"

Uz njega se osećala "RUŽNO i nesigurno": Zaboravljena ljubav Ronalda i Irine Šajk okončala se zbog – NJEGOVE MAME?!

0

Ljubavna priča Kristijana Ronalda i Irine Šajk trajala je čak pet i po godina i očekivalo se da će se par venčali, ali...

Irina Šajk i Kristijano Ronaldo u danima ljubavi
Irina Šajk i Kristijano Ronaldo u danima ljubavifoto: EPA/EMILIO NARANJO

Ljubavni život portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda privlači život još od početka njegove karijere, kada je bio u vezi s devojkom koja nije ni nalik njegovim kasnijim ljubavima.


Popularnost i uspeh obične "devojke iz komšiluka" Georgine Rodrigez – samo zato što je s njim u vezi – odlično to pokazuje, a pre nego što je zavoleo nju sportista je povezivan s mnogo poznatijim damama.


Šuškalo se da je imao avanture s Kim Kardašijan i Paris Hilton, spekulisalo se o njemu i mnogim manekenkama, ali ono što se pouzdano zna jeste da je čak pet godina proveo s ruskom manekenkom Irinom Šajk.

 

  • Kako su se upoznali Ronaldo i Irina Šajk?


Kako je pisao portal Republic World, Kristijano i Irina počeli su da se viđaju 2009. godine, nakon što su im se putevi ukrstilina snimanju za Armani, u čijim su kampanjama učestvovali.

 

Irina Šajk i Kristijano Ronaldo zajedno su proveli duže od pet godina
Irina Šajk i Kristijano Ronaldo zajedno su proveli duže od pet godinafoto: EPA/WALTER BIERI

Nešto kasnije iste godine, oni su viđeni zajedno na Ronaldovoj jahti, a sve vreme su se trudiili da detalje svoje veze sakriju od očiju radoznale javnosti.

 

  • Ljubav Kristijana Ronalda i Irine Šajk


Nakon nekog vremena počeli su da se pojavljuju kao par, a nakon što se na dodeli Zlatne lopte 2011. godine Irina pojavila noseći ogroman dijamantski prsten mediji su pisali da su se Portugalac i Ruskinja verili.


Do braka, međutim, nije došlo. Oni su zajedno proveli ukupno pet godina i za to vreme se svojski trudili da veza opstane uprkos njihovim zauzetim rasporedima i čestim putovanjima širom Evrope i sveta. Kako se pisalo, Irina se uselila u Ronaldovu kuću tek nekoliko meseci pre raskida, a manekenka nije želela da je smatraju samo devojkom poznatog fudbalera.

 

Irina Šajk i Kristijano Ronaldo bili su u vezi pet i po godina, a od toga su četiri bili vereni
Irina Šajk i Kristijano Ronaldo bili su u vezi pet i po godina, a od toga su četiri bili verenifoto: EPA/PACO CAMPOS


Ona je jedna od velikih, a to je bila i pre nego što je upoznala Kristijana. Radili smo na tome da razdvojimo njenu karijeru od privatnog života. Ona ne želi da je znaju kao Kristijanovu devojku, bez zbog njenog rada – istakao je svojevremeno Irinin agent Gael Mari.


Njihova ljubav bila je misteriozna od početka do kraja, a nisu mnogi bili iznenađeni kada je 2015. godine fudbaler saopštenje da manekenka i on nastavljaju odvojenim putevima.

 

  • Raskid Kristijana Ronalda i Irine Šajk


Posle petogodišnjeg viđanja, moja veza s Irinom Šajk je došla do kraja. Verujem da je ovaj korak sada najbolji za oboje – obavestio je Ronaldo javnost.

 

Irina Šajk i Kristijano Ronaldo zajedno su proveli duže od pet godina
Irina Šajk i Kristijano Ronaldo zajedno su proveli duže od pet godinafoto: EPA/JORGE MONTEIRO

Nekadašnji par nije mnogo pričao o svojoj vezi nakon rastanka, ali ono što jesu izgovorili otkrilo je mnogo. Irina Šajk je u jednom intervjuu izjavila da je Ronaldo činio da se oseća "ružno i nesigurno" i da tako bilo sve dok nije shvatila da je "s pogrešnim čovekom".


Mislila sam da sam pronašla savršenog muškarca, ali se istostavilo da nije tako. Mislim da se žena oseća tužno kada je s pogrešnim muškarcem. Ja sam se osećalal ružno i nesigurno – rekla je.


Ona je tada istakla i da je očigledno da Ronaldo nije bio za nju, niti ona za njega.


Ako ćete biti u vezi, ona treba da bude dobra, u suprotnom je napuštate. Veze su teške i morate znati kakvog muškarca želite pored sebe, kakve su njegove vrednosti, šta mu je važno u životu. Ako ste s nekim, to je zato što oboje idete u istom pravcu i tražite istu stvar – zaključila je Šajkova.


Pisalo se i da je Ronaldo varao Irinu, a i ona je sama sugerisala da u tom traču ima istine.

 

Irina Šajk i Kristijano Ronaldo
Irina Šajk i Kristijano Ronaldo foto: EPA/EMILIO NARANJO

Moj idealni muškarac je veran, iskren i džentlmen koji zna kako da se ophodi prema ženi. Ne verujem u muškarce koji čine da se osećamo nesrećno, to su dečaci, a ne muškarci – rekla je Ruskinja.

 

Ipak, mediji su pisali da nije Irina bila ta koja je raskinula veridbu, već Kristijano Ronaldo. Prema pisanju portugalskog lista Correio da Manha, kap koja je prelila čašu bila je to što je Irina Šajk rekla vereniku da neće prisustvovati rođendanskoj proslavi njegove majke Marije Dolores dos Santos Aveiro u Maderi.

 

Manekenka je, međutim, demantovala ovaj trač, ali to nije sprečilo dalje glasine, poput one da je Ruskinji bilo nepodnošljivo što je Ronaldova mama stalno s njima iuvek im pravi društvo kad izlaze, gde god da su išli.


Kako se pisalo, postoji više razloga zašto ovom paru nije uspelo. Navodno je Irina želela decu, što je Ronaldo odbijao, zatim se pričalo da su se emocije jednostavno ugasile, kao i da se Irina i Ronaldova majka nisu podnosile.

 

1 / 6 Foto: EPA/WALTER BIERI


Danas Irina Šajk ima ćerku Leu de Senu s holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim je raskinula pre nekoliko godina, dok Kristijano Ronaldo živi sa Georginom Rodrigez i s njom podiže petoro dece.

 

Od toga je dvoje Georginino biološko, a tu su i dečak kog je Ronaldo dobio s neimenovanom Amerikankom koja se odrekla starateljstva i blizanci koje je dobio uz pomoć surogat majke.

 

 

makonda-tracker