kako to?

Kakva je to dijeta sa kobasicama i pire krompirom? SPECIJALNI REŽIM ishrane Georgine Rodrigez izazvao ČUĐENJE

0

Partnerka Kristijana Ronalda privlači pažnju javnosti, a ovog puta je uspela da zbuni mnoge 

foto: Backgrid USA/Profimedia
foto: Backgrid USA/Profimedia

Život Georgine Rodrigez veoma je inspirativna tema za ljude širom sveta. Partnerka Kristijana Ronalda preselila se sa njim Saudijsku Arabiju nakon što se on pridružio novom fudbalskom timu nakon Svetskog prvenstva 2022. godine.

 

Georgina često u javnosti deli sve što radi u Saudijskoj Arabiji, pa mnogi mogu da vide kako tamo provodi vreme. Međutim, u poslednje vreme postala je glavna tema u medijima zbog pomalo zbunjujućih navika u ishrani.

 

U svom uspešnom Netfliks dokumentarcu "Ja sam Georgija, partnerka Kristijana Ronalda" priznala je da je „zavisnica od Iberije“, što znači da ne može da živi bez čorizo sendviča i drugih kobasica.

 

 

U pitanju su iberijski proizvodi od iberijske rase svinja, veoma cenjene u španskoj i portugalskoj gastronomiji. Kako je navela, oni su osnovni u njenoj ishrani.

 

Međutim, u intervjuu za "Žensko zdravlje" potpuno se distancirala od onoga što je rekla u dokumentarcu.

 

- Ujutro jedem francuski omlet sa sokom od pomorandže i kafu sa mlekom. Sredinom jutra jedem bananu ili posle treninga - rekla je ona.

 

Georgina Rodrigez izazvala polemiku o načinu ishrane
Georgina Rodrigez izazvala polemiku o načinu ishrane foto: Instagram / Georgina Rodriges

 

Georgina je bila iskrena i iznela detalje o ostatku obroka tokom dana:

 

- Za ručak imam pire sa grilovanim mesom ili povrćem. Za užinu ponekad jedem konzerve sa limunom. A za večeru isto kao i za ručak.

 

Ovakve njene izjave potpuno su u suprotnosti sa onim što je Georgina ranije govorila o ishrani. Takođe, ona rekla da nema osećaj griže savesti zbog ovakve ishrane, jer je često na rigoroznim dijetama. 

 

Upravo to je ono što je izazvalo polemiku javnosti o njenom pravom načinu ishrane. Mnogi su mišljenja da lepotica zapravo nije iskrena kada je u pitanju njena svakodnevna rutina i održavanje idealne linije. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker