nadmašila je i njega

Šta je JEDINO što Ronaldo nije hteo da kupi Georgini Rodrigez? Video je koliko to želi i oštro joj rekao – "ODBIJAM"

1

Iako portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo ispunjava sve želje svojoj dragoj, ovo joj je odbio

Georgina Rodrigez na 77. Mostri, Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji
Georgina Rodrigez na 77. Mostri, Međunarodnom filmskom festivalu u Venecijifoto: Mangiarotti Manuele/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Popularna influenserka Georgina Rodrigez (29) uživa u idiličnom životu s portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom (38), s kojim brine o četvoro dece.


Od toga je dvoje ona donela na svet – Alanu i Belu Esmeraldu, dok je sportista s neimenovanom ženom iz Amerike koja se odrekla starateljstva dobio Kristijana Mlađeg, a uz pomoć surogat majke blizance Evu i Matea.


Ova skladna i velika porodica odnedavno živi u Saudijskoj Arabiji, gde Ronaldo nastupa za FK Al Nasr, a Georgina nastavlja svoj životu u luksuzu koji je okružuje otkako je s fudbalerom.

 

Nekadašnja prodavačica, koja od početka veze s Kristijanom ima priliku danosi skupocenu odeću, aksesoare i nakit, ne krije da pristaje samo na suvi luksuz kada je moda u pitanju.

 

 

I njen životni saputnik poznat je kao neko ko ne štedi ako naiđe na nešto što mu se dopada, ali se čini da čak i on misli da Georgina preteruje.


U intervjuu koji je Rodrigezova pre nekoliko meseci dala za list El Hormiguero, ona je priznala da Kristijano Ronaldo ne pristaje baš na sve da je usreći.

Naime, Georgina je ispričala da je poželela novu torbu, a sportista je rekao – ne može.


Tražila sam istu kao jednu što imam, samo veću. Rekao mi je: "Odbijam. Neću ti je kupiti." Rekla sam mu: "E, pa onda ću je kupiti sama" – požalila se Georgina.

 


Ona je ranije otkrila da ima oko 150 luksuznih tašni, a od tada je sigurno proširila svoju kolekciju.


Nakon što je objavljena njena dokumentarna serija "Ja sam Georgina" ("Soy Georgina") u produkciji Netfliksa, ona se našla na meti kritika da se bahati na tuđi račun. Rodrigezova je, međutim, sve negirala.

 

Što se novca tiče, preferiram da ne pričam o tome koliko miliona imam na računu – izjavila je jednom prilikom za Forbes España i istakla da od Ronalda nikad ne bi uzela ni paru.

 


Kako ona objašnjava, svesna je da su joj mnoga vrata otvorena zbog ljubavi s portugalskim fudbalerom, ali naglašava da je sve što ima stekla sama.


Presrećna sam što sam partnerka Kristijana Ronalda, obožavam ga i osećam se srećno. Svesna sam da mi to što sam njegova devojka pruža mnoge mogućnosti, ali ja sam radila naporno da bih stekla i izgradila ono što imam u banci – rekla je Georgina.


Ona je i u svojoj dokumentarnoj seriji priznala da je imala sreće, ali ističe da se ne sme zanemariti njen trud.

 


Istina je da su mi proteklih godina stvari išle od ruke, ali takođe sam radila vredno i znam da iskoristim vreme i društvene mreže – napominje Georgina.

 

 

1 / 10 Foto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

makonda-tracker