pre 20 godina

Sećate li se prve devojke Kristijana Ronalda? Nije bila ni nalik Georgini i Irini Šajk, ali mu je pomutila razum

0

Prva ljubav zgodnog Portugalca otkako je profesionalni fudbaler bila je sestra njegovog saigrača

Kristijano Ronaldo je godinama u ljubavi sa Georginom Rodrigez
Kristijano Ronaldo je godinama u ljubavi sa Georginom Rodrigezfoto: EPA-EFE/FPF

Portugalski fudbaler s trenutnom adresom u Saudijskoj Arabiji Kristijano Ronaldo godinama je u vanbračnoj zajednici s Georginom Rodrigez, s kojom ima veliku i srećnu porodicu.


Par još uvek nije izgovorio sudbonosno "da", iako sportista kaže da je moguće da će se to dogoditi u budućnosti, ali to ne smeta njihovom idiličnom životu.


Ronaldov ljubavni život godinama intrigira njegove navijače, a poznato je da je pre nego što je upoznao Georginu Rodrigez bio u vezi s ruskom manekenkom Irinom Šajk.

 

Oni su čak pet godina proveli zajedno pre nego što su se definitivno razišli, a Portugalac je povezivan s još mnogo poznatih devojaka, poput Kim Kardašijan i Paris Hilton.


Međutim, prva Ronaldova devojka, makar otkako nam je poznat, nije svetska zvezda.


U pitanju je Brazilka Džordana Žardel, sestra fudbalerovog tadašnjeg saigrača u lisabonskom Sportingu Marija Žardela.

Ona je bila prva s kojom je Ronaldo zvanično bio u vezi otkako je postao profesionalni fudbaler, sada već davne 2003. godine.


O njihovoj vezi ne zna se mnogo, a najverovatnije su se rastali ubrzo nakon što je počelo da se piše o njihovoj vezi, pa danas postoji malo Džordaninih i Kristijanovih fotografija.

 


Danas je Džordana manekenka, a još uvek živi u Lisabonu. Veoma je aktivna na Instagramu, gde je prati 14,9 miliona ljudi.

 

 

O njenom privatnom životu ne zna se mnogo, a očigledno je da i dalje obožava fudbal i fudbalere pošto je nedavno podelila fotografiju sa čuvenim Ronaldinjom.

 

 

makonda-tracker