kako su zaobišli zakon?

Zajedno podižu petoro dece: Internetom kruži dokument u kom se tvrdi da je Georgina Ronaldova ROBINJA

0

U javnost je procureo najverovatnije lažni dokument koji navodno Georginu Rodrigez označava kao vlasništvo Kristijana Ronalda

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo
Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Nakon što su se poznati fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova verenica Georgina Rodriges preselili u Saudijsku Arabiju njihov život postao je veoma zanimljiv čitavoj javnosti.

 

Nedavno se na Tviteru pojavio navodni snimak Georgininog pasoša u kojem u donjem desnom uglu stoji oznaka da je ona vlasništvo čuvenog igrača.

 

Prema saudijskim zakonima žena nema pravo na bezuslovnu slobodu, već je pod vlasništvom svog supruga.

 


Par nije zvanično venčan i krši saudijske zakone živeći pod istim krovom.
U januaru je internetom kružio dokument u kojem je Džordžina Rodrigez označila da je „robinja Kristijana Ronalda“.

 

Par je dobio specijalnu dozvolu od saudijske vlade da živi zajedno, što je čin koji je zabranjen državnim zakonima.

 

U dokumentu, koji su preveli korisnici Tvitera, Georgina se naziva "robinjom" napadača Al-Nasra. Žene u Saudijskoj Arabiji nemaju nezavisnost ili autonomiju, a u prevodu je španska influencerka označena kao Ronaldovo vlasništvo.

 

 

Nakon ove objave Si-En-En je istakao da je to laž, na šta je navelo i nekoliko saudijskih korisnika društvenih mreža. Pošto nadležni tek treba da komentarišu, ne postoji način da se potvrde ili demantuju ove glasine.

 

Bilo je i izveštaja da je Geogrina označna kao Ronaldova "desna ruka". Ove glasine su se raširile i zbog činjenice da par nije zvanično oženjen. Uprkos ovim optužbama, Georgina je za Saudijsku Arabiju rekla kao „raj na zemlji“ i da se oseća veoma bezbedno i udobno na Bliskom istoku.

 

makonda-tracker