"VODI JE!"

Svet je impresionirala, a Kamilu – ne baš! Princeza Šarlot iznervirala novu kraljicu na Elizabetinoj sahrani

2

Iako je situacija u kojoj su se našli princ Džordž i princeza Šarlot bila tako simpatična da je izmamila osmeh Megan Markl, nova kraljica supruga nije bila oduševljena

foto: Frank Augstein / MirrorPix / Profimedia
foto: Frank Augstein / MirrorPix / Profimedia

Princ Džordž (9) i princeza Šarlot (7), starija deca princa Vilijama i Kejt Midlton, novog princa i princeze od Velsa, izvrsno su se ponašali na sahrani svoje prabake kraljice Elizabete II.


Oboje su ostavili sjajan utisak svojim odmerenim ponašanjem i dvorskim manirima, ali i Džordž i Šarlot su ipak samo deca i nisu uspeli da ostanu mirni baš svake sekunde.

 

Tako mediji pišu da je princ uštinuo svoju mlađu sestru, a ona se okrenula i tiho jauknula.

 

Utom se Megan Markl, njihova strina i vojvotkinja od Saseksa nasmešila Šarlot sa simpatijama, ali kraljica supruga Kamila nije tako blagonaklono gledala začikavanje mališana u Vestminsterskoj palati.

 

1 / 6 Foto: WPA-Pool/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Naime, ona je pokazala rukom na princezu Šarlot i rekla njenoj majci Kejt Midlton: "Vodi je", tvrde Džeremi Frimen, stručnjak za čitanje sa usana, za Daily Star.

Ovo, inače, nije prvi put da princ Džordž i princeza Šarlot imaju slične simpatične situacije u javnosti, pa su tako u junu, na proslavi kraljiinog Jubileja sve nasmejali kada je Šarlot ispravila bratovljevo držanje tokom sviranja nacionalne himne.

 

 

 

makonda-tracker