damski maniri

Elizabeta bi bila ponosna! Mala princeza Šarlot na prabakinoj sahrani pokazala zašto je nazivaju njenom kopijom

0

Dostojanstvena, odmerena, od glave do pete u crnom, princeza Šarlot je pokazala da njeni roditelji ne moraju da se kaju što su joj dopustili da prisustvuje istorijskom trenutku

foto: Frank Augstein / MirrorPix / Profimedia
foto: Frank Augstein / MirrorPix / Profimedia

Britanski mediji javili su sinoć da će princ Džordž (9) i princeza Šarlot (7), deca princa Vilijama i princeze Kejt Midlton, prisustvovati sahrani njihove prabake kraljice Elizabete II, koju su deca od milošte zvala Gan Gan.


Izvor blizak kraljevskoj porodici je rekao da su princ i princeza od Velsa "dugo i teško" razmišljali o tome da li da njihovo dvoje najstarije dece treba da im se pridruže.


Međutim, nakon što su Džordž i Šarlot prisustvovali sahrani svog pradede princa Filipa, Vilijam i Kejt su odlučili da mogu da se nose sa svečanošću ove prilike. Princ Luj, njihov najmlađi sin koji ima samo četiri godine, neće se pojaviti na ovom događaju.

 

Malog Džordža, koji je trenutno drugi u redu za presto, i njegovu mlađu sestru videli smo na sahrani u društvu kraljice supruge Kamile i njihove majke Kejt Midlton, koja je za ovu priliku nosila ogrlicu koja je imala posebno mesto u srcu pokojne kraljice.


Oboje su izgledali vrlo dostojanstveno i svesno važnosti trenutka kom prisustvuju i mirno i ozbiljno pozdravili oduševljenu masu okupljenu ispred Vestminsterske opatije. Mali princ nosi klasično crno odelo s belom košuljom i kravatom, dok njegova mlađa sestra još jednom pokazuje zbog čega je svi nazivaju kopijom kraljice Elizabete II.

 

1 / 6 Foto: WPA-Pool/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Princeza Šarlot ponela je za ovu priliku, kao i njena majka, crnu kaput-haljinu, model čiji je donji deo plisiran, a uz to ima i jednostavan crni šešir. Ona je nakon ulaska u Opatiju stala pored majke, oca i brata i svojim odmerenim ponašanjem pokazala da nisu pogrešili što su joj dozvolili da prisustvuje ovom istorijskom trenutku, pišu strani mediji.

 

 

makonda-tracker