potresno

Ova scena je ganula CEO SVET: Malena princeza Šarlot se potpuno slomila, nije mogla da zaustavi SUZE na sahrani bake

0

Za princezu Šarlot mnogi su govorili da je ista baka, a ljubav koje su njih dve gajile bila je jedinstvena i prelepa 

foto: Leon Neal / AFP / Profimedia
foto: Leon Neal / AFP / Profimedia

Princeza Šarlot i kraljica Elizabeta II imale su prelep odnos ispunjen ljubavlju i poštovanjem. Uživala da da satima sedi sa bakom, a njena smrt ju je zaista mnogo uznemirila.

 

Sedmogodišnja Šarlot stajala je uz svoju majku, Kejt Midlton kada je osetila nalet emocija koje više nije mogla da sakrije, pa je zaplakala. Majka je bila tu da je uteši dok je jecala, a niz lice su joj se slivale suze.

 

 

Trenutak kada je kovčeg kraljice prebačen u mrtvačka kola kod Velington Arča bio je trenutak kada više nije mogla da se kontroliše. 

 

Njeno malo srce bilo je ispunjeno tugom i bolom zbog smrti jedne od najvažnijih osoba u njenom životu. Tužan zvuk gajdi izazvao je lavinu emocija ne samo kod malene Šarlot već i kod velikog broja okupljenih ljudi koji su došli da kraljicu isprate put večne kuće. 

 

Princeza Šarlot
foto: Frank Augstein / MirrorPix / Profimedia

 

Šarlotin stariji brat, devetogodišnji princ Džordž, takođe je pokušavao da sakrije emocije, mada se po njegovim crvenim očima videlo da se jedva suzdržava da ne zaplače.

 

 

Princeza od Velsa stavila je svoju ruku na njegovo rame kako bi ga umirila, a on je samo hrabro protrljao oči. Ponosno je stajao između mame, tate i Šarlot, a bilo je mnogo emotivnih scena kada su brat isestra zajedno sa roditeljima ušli u Vestminstersku opatiju.

 

Očekivalo se da će deca biti odsutna sa sahrane, ali su princ i princeza od Velsa odlučili da je važno da budu tamo. Mama troje dece Kejt je viđena kako stavlja ruku na ramena svoje najstarije dece dok su ulazili u spomen obeležje. Džordž je bio na slici kako peva "The Day Thou Gavest, Lord, Is Ended" dok je stajao između svojih roditelja.

 

 

 

makonda-tracker