ŠTA VI MISLITE?

Nikad ne biste rekli da krije ovakvu simboliku: Modno izdanje Megan Markl na sahrani Elizabete II nije nimalo slučajno

0

Sahrana kraljice Elizabete II okupila je ljude iz celog sveta, a cela Velika Britanija je stala na jedan dan.

foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia
foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Kralj Čarls III je dan sahrane kraljice Elizabete II proglasio danom žalosti, a cela kraljevska porodica se okupila kako bi ispratila kraljicu. London je postao centar sveta i ugostio je mnogobrojne visoke državne zvaničnike.

 

Megan Markl je kao i uvek jedna od onih koji su privukli najviše pažnje, pa su tako svaki njen pokret ili grimasa tokom sahrane bili ispraćeni. 

Supruga princa Harija je za ovu priliku odabrala posebnu crnu haljinu sa rukavima koji se spajaju sa plaštom, sa potpisom Stella McCartney, koju je uklopila uz crne salonke sa visokom i tankom štiklom. Kosu je vezala u nisku punđu i stavila šešir sa velikim obodom.

 

Modno izdanje Megan Markl krije dosta simbolike. Identičnu haljinu samo u teget nijansi, Megan je nosila na proslavi kraljičinog 92. rođendana 2018. godine, dok je ovakav šešir nosila na proslavi platinastog jubileja.

 

1 / 3 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Kada je u pitanju nakit, Megan je i o tome pažljivo mislila. Biserne minđuše koje je nosila na sahrani dobila je na poklon od kraljice Elizabete još 2018. godine.

 

Podsetimo, na ulicama Velike Britanije je bilo više od milion ljudi, još više nego na dan krunisanja Elizabete II 1953. godine, državne sahrane njenog oca Džordža VI 1952. i ceremonijalnim sahranama princeze Dajane 1997. i Kraljice Majke 2002.

 

 

makonda-tracker