ponovo zajedno

Najnesrećnija evropska princeza se VRATILA KUĆI: Prve fotografije Šarlin od Monaka sa suprugom i decom

0

Princeza Šarlin od Monaka od januara je boravila u Južnoj Africi, gde se lečila od posledica ozbiljne infekcije uha, grla i nosa, a ovog novembra, napokon, vratila se u Monako, svojoj porodici.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin se vratila u Monako!

 

Supruga Alberta od Monaka vratila se u Monako nakon nekoliko meseci koje je provela u Južnoj Africi, svojoj domovini. Palata je podelila fotografije Šarlininog ponovnih susreta sa suprugom i šestogodišnjim blizancima, princom Žakom i princezom Gabrijelom.

 

 

U opisu fotografije napisano je i da je njen povratak ispunjen radošću i emocijama. Ipak, nekadašnja olimpijska plivačica nosila je zaštitnu masku na fotografijama s porodicom.

 

 

Ona je mesece provela u Africi, usled ozbiljne infekcije uha, nosa i grla, kako se navodilo. U junu je fondacije princeze Šarlin objavila da je kraljevski medicinski tim dao instrukcije da se Šarlin ne vraća u Monako jer mora da oporavi od svih procedura. Pre svog povratka, princeza je rekla da se tako raduje povratku deci.

 

— Ovo je najduži period koji sam provela van Evrope i daleko od svoje dece — rekla je princeza.

 

 

Nju su deca i suprug posetili ovog avgusta u Africi.

 

Princeza Šarlin je, inače, rođena u Zimbabveu, a govorila je da je u isto vreme izazovno, ali i divno biti ponovo u Južnoj Africi.

 

— Volela bih da se zahvalim doktorima koji su uradili ogroman posao i pomagali mi, a radujem se vraćanju deci. Hvala ti, Južna Afriko, hvala svima — rekla je Šarlin pre povratka kući.

 

 

makonda-tracker