da li ste znali?

Puštala je Elvisa da ih sluša dok vode ljubav: Prisila Prisli umalo je postala Kardašijan, a onda mu je — slomila srce

0

Nakon Elvisa, Prisila Prisli je ludo volela advokata Roberta Kardašijana, oca slavnih sestara

prisila prisli najpoznatija je bila kao elvisova supruga, ali ona je ludo volela još jednog slavnog muškarca
prisila prisli najpoznatija je bila kao elvisova supruga, ali ona je ludo volela još jednog slavnog muškarcafoto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Elvis i Prisila Prisli bili su jedan od najslavnijih parova koje je iznedrila američka i svetska javna scena. Kralj rokenrola i prelepa glumica imali su ćerku Lisu Mari, a i 40 godina kasnije, Prisila tvrdi da je Elvis ljubav njenog života.

 

Ipak, njih dvoje su se razveli nakon godina zajedničkog života, a ni jedno ni drugo nisu ostali imuni na romanse, koje su kasnije iskusili s drugim ljudima.

 

Malo ko zna da je jedna od prvih ljubavnih veza u koje je Prisila uplovila nakon razvoda od Elvisa bila s Robertom Kardašijanom, slavnim advokatom koji je najčuveniji kao branilac u slučaju O. Dž. Simpsona, ali i kao otac Kim, Kloi i Kortni, kao i Roberta Kardašijana Juniora.

 

Njihova romansa trajala je do 1975. do 1976. godine i bila prožeta velikom strašću... Kako je sve krenulo?

 

Najpre, Robert se tada tek rastao od svoje devojke Kris Džener (da, to je kasnije postala njegova žena i majka njegove dece), a Prisila se tek razvela od Elvisa.

 

Kako se navodi u knjizi Džerija Openhajmera Kardašijani: Američka drama, njih dvoje je upoznao Robertov brat Tom, koji se zabavljao sa Džoan Esposito, bivšom ženom Elvisovog menadžera. 

 

Kako je ispričala Kris Džener lično, Robertu se odmah Prisila mnogo svidela i Prisili se dopao on.

 

Zapravo, iako su raskinuli, Kris i Robert su redovno bili u kontaktu, a ona je tada živela u Harlemu i započinjala karijeru stjuardese. 

 

 

Što se tiče Prisile i Robertovog društva, ona im se svima odmah dopala. Navodilo se da je Prisila volela Roberta zbog njegove ličnosti, "iako nije bio preterano atraktivan", ali je zato bio "duhovit i veoma fin".

 

Kardašijan i Prisila su se, navodno, vrlo brzo uselili u zajednički dom, ali njihovim bivšim partnerima se ova veza koja cveta nije mnogo dopala. Elvis je, naime, bio jako ljubomoran na Prisiline momke nakon razvoda, pa ni Kardašijan nije bio izuzetak.

 

Kako se navodi u Openhajmerovog knjizi, Elvis bi često zvao Prisilu dok je bila u krevetu s Kardašijanom, a ona bi ostavila telefon na jastuku i puštala Elvisa da ih sluša dok vode ljubav.

 

S druge strane, tada 19-godišnja Kris Džener bila je u Njujorku i nedostajao joj je Robert Kardašijan.

 

Kako se navodi, non-stop je pričala o njemu, a i sama je napisala u svojoj autobiografiji 2011. godine da je "živela u zajedničkom smeštaju za stjuardese kad je saznala da je Kardašijan završio s Prisilom Prisli".

 

 

— Ona je bila prelepa, slatka, savršena, lepa, poznata. Videla bih njene slike i prosto umrla. Bilo koja žena bi volela da izgleda kao Prisila Prisli — pisala je Kris Džener.

 

Iako su se zabavljali svega godinu dana, Kardašijan je bio spreman da se ženi, ali Prisila nije. Rekla je, kako se pisalo, da se neće udati ni za koga dok Elvis ne umre. Takođe, navodilo se da je Elvis zahtevao da Prisila raskine s Kardašijanom.

 

 

I raskinuli su, zaista, 1976. godine, a advokat se vratio Kris Džener i zaprosio ju je posle dve godine; njih dvoje dobili su četvoro dece, razveli se 1991. godine, a Kardašijan je umro 2003. godine. 

 

Što se tiče Roberta i Prisile, poznato je da je 1977. godine Kardašijan stupio u kontakt s njom, ali samo kako bi proverio kako su ona i Lisa Mari.

 

Bonus video

Muž joj je umro pre 24 godine, a ona i dalje nosi crninu:

 

 

makonda-tracker