prijatelji su šokirani

Mesecima nakon njene smrti otkriven je UZROK — i SVI su zbunjeni: Lisa Mari Prisli odnela je u grob veliku tajnu

0

Od čega je zapravo umrla Lisa Mari Prisli?

zašto je lisa mari prisli išla na operaciju koja joj suštinski nije bila neophodna?
zašto je lisa mari prisli išla na operaciju koja joj suštinski nije bila neophodna?foto: Chris Delmas / AFP / Profimedia

Pevačica i jedina ćerka Elvisa i Prisile Prisli, Lisa Mari Prisli, preminula je u januaru, u 54. godini,a njena smrt bila je iznenađujuća. Mada je bila u teškom životnom periodu, nakon samoubistva sina Bendžamina i u lošim odnosima s majkom, Lisa Mari nije bila bolesna.

 

Tada se kao jedini razlog smrti naveo srčani zastoj, a prošle nedelje otkriveno je da je Lisa Mari preminula usled opstrukcije creva.

 

Opstrukcija je bila rezultat priraslica koje se uzrokovane operacijom koja je imala za cilj gubljenje kilograma, kojoj se podvrgla pre nekoliko godina, navodi se u izveštaju.

 

 

Ipak, Lisa Mari nikada nije bila preterano gojazna, rekao je njen prijatelj za Pejdž Siks, i dodao: 

 

Da li ste ikad videli da Lisa izgleda kao da joj treba takva operacija? Ona nije bila krupna. Ja ne znam koji doktor bi izveo tu operaciju nad njom.

 

Navodi se da je Lisa imala redovne intervencije poput ubrizgavanja botoksa, različitih injekcija i manjih kozmetičkih procedura. Ipak, njeni prijatelji kažu da niko ne zna ništa o ovakvoj operaciji.

 

Mesecima pre njene smrti, Lisa Mari je živela povučenim životom. Uvek je bila tip "kućne muve", posebno nakon samoubistva njenog sina Bendžamina u julu 2020. godine. 

 

1 / 6 Foto: Stewart Cook/HFPA/ Capital Pictures / Capital pictures / Profimedia

 

Ipak, bila je prošle godine u javnosti, na promociji filma "Elvis" Baza Lurmana, a pojavila se i na dodeli Zlatnih globusa, dva dana pre svoje smrti, gde je izgledala ekstremno mršavo i očito je izgubila mnogo kilograma. Njen prijatelj je izjavio da je "htela da izgleda najbolje moguće".

 

Bivši sajentolog Džefri Ogustin, ujedno i privatni detektiv, složio se s ovom tvrdnjom. Podsetimo,Lisa je odgajana pod okriljem Sajentološke crkve, kao i njena majka Prisila, ali napustila ju je 2014. nakon zavade s vođom.

 

— Išla je na dijetu pre premijere Bazovog filma, imala je finansijske probleme i nadala se publicitetu nakon ovog filma — tvrdi Ogustin. 

 

lisa mari nikada nije mogla da sakrije netrpeljivost prema majci prisili
lisa mari nikada nije mogla da sakrije netrpeljivost prema majci prisilifoto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

— Dobro je poznato da se nije slagala s Prisilom. Mislim da je tu postojao veliki animozitet i da je Lisa Mari mrzela što živi u njenoj i Elvisovoj sensi. Uvek je imala problema s kilažom. Ipak, šokira me to da je umrla od takve operacije.

 

Lisa Mari je živela s bivšim suprugom Denijem, ocem njene dece, u kući u Kalabasosu, u vreme kad je umrla. 

 

Ona je imala velike planove za život i posao, a smrt sina ju je inspirisala da počne da radi sa onima koji se nose sa velikom tugom.

 

BONUS VIDEO:

 

 

makonda-tracker