njihova tajna

Svet maštao da doživi poljubac poput njihovog: Ovi slavni glumci su se LUDO VOLELI, a nikome to nisu priznali

0

Tek nakon što su raskinuli vezu koja je trajala duže od godinu dana, otkriveno je koliko su zvezde čuvenog filma bile zaljubljene

Kirsten Danst i Tobi Megvajer u filmu 'Spider-Man' (2002)
Kirsten Danst i Tobi Megvajer u filmu "Spider-Man" (2002)foto: Columbia Pictures Collection / Everett / Profimedia

Američki glumci Kirsten Danst i Tobi Megvajer upoznali su se 2001. godine, na snimanju filma Spider-Man (2002) režisera Sema Rejmija, u kom je Tobi igrao superjunaka Spajdermena, a Kirsten njegovu simpatiju Meri Džejn.


Emocije su se rodile na setu, a uskoro su glumci postali par, ali su rešili da svoju ljubav kriju od svih, uključujući i reditelja. Niko nije znao da je dvoje u tom trenutku najpopularnijih glumaca na svetu u vezi, pa je većina to saznala tek nakon što su raskinuli.


Ipak, oni nisu mogli da sakriju zaljubljenost u nekim trenucima, pa su u intervjuima tokom promocije filma naširoko hvalili jedno drugo i sa osmehom se prisećali zajedničkih trenutaka sa snimanja.

 


Ona je veoma, veoma talentovana. Vrlo je privlačna i lepa. Ona ima ženske kvalitete, ali i zabavnu nevinost, kao devojčica. Nema ni trunke sujete u njenoj glumi. Ona se samo posveti i ide napred – rekao je Tobi Megvajer o svojoj (tada tajnoj) devojci u intervjjuu za Vanity Fair 2002. godine.


Kirsten Danst je i pre nego što je zaigrala u ovom filmu iza sebe imala zapaženu karijeru, budući da se glumom bavila od malih nogu i već je zabeležila uloge u velikim holivudskim ostvarenjima poput "Intervjua s vampirom". Kako je i sama priznala, u svet superjunaka ušla je, između ostalog, zbog Megvajera.

 

Želela sam da radim na "Spajdermenu" čim sam saznala za tu opciju, čak i pre nego što je pronađen Piter Parker. Ali čim sam čula da će to biti Tobi, još više sam želela da budem deo toga – rekla je glumica.

 


On je tako talentovan i neodoljiv, ali još je važnije što je u poslu besprekoran. Dugo, dugo sam želela da radim s njim – istakla je Kirsten Danst.


Poljubac ovog para jedan je od najpoznatijih poljubaca u istoriji filma: gotovo da nema osobe koja makar jednom nije videla Kirsten i Tobija u kostimu Spajdermena kako se ljube dok on visi naopačke. Mnogi su zamišljali kako bi bilo ljubiti se Spajdermenom na kiši, a oni kažu – nije romantično kako izgleda.

 

Poljubac dok Spajdermen visi naopačke ušao je u istoriju filma kao jedan od najpopularijih
Poljubac dok Spajdermen visi naopačke ušao je u istoriju filma kao jedan od najpopularijih foto: Columbia Pictures Collection / Everett / Profimedia

Kiša mi je pljuštala niz nos. Nisam mogao da dišem i dahtao sam pored ugla Kirsteninih usta. Jadna devojka. Pre sam joj davao usta-na-usta nego što sam je ljubio – rekao je glumac. – Ali sam, usred svega toga, uspeo da izvučem i malo zadovoljstva...


I sama Kirsten rekla je jednom prilikom da ovaj poljubac ne vidi kao romantičan, iako priznaje da sa strane definitivno izgleda tako.


U svakom slučaju, njihova tajna ljubavna veza trajala je nešto više od godinu dana, a izvori bliski paru ispričali su za Us Weekly da su se emocije jednostavno ugasile.


Nije se dogodilo ništa konkretno. Verovatno će ostati prijatelji – rekao je anonimni izvor.

 


Ubroz potom, Tobi Megvajer stupio je u vezu s dizajnerkom nakita Dženifer Majer, dok je Kirsten Danst zavolela glumca Džejka Džilenhala.


Tobi i Kirsten ostali su u odličnim odnosima i nastavili da snimaju zajedno, radeći na nastavku "Spider-Man 2", a režiser Sem Rejmi priznao je da je brinuo kako će sve ispasti jer je u međuvremenu saznao da su zaista bili zajedno i raskinuli.

 

– Bio sam zabrinut da neće ponovo biti one hemije, ali brinuo sam samo ja. Oni se stvarno vole, mislim, veoma se vole. A ta veza je samo dodala i to da mogu da veruju jedno drugom – rekao je reditelj.

 

Kirsten Danst i Tobi Megvajer
Kirsten Danst i Tobi Megvajer foto: EPA/QUIQUE FIDALGO

Kirsten Danst danas je u ljubavi s glumcem Džesijem Plemonsom, s kojim je sarađivala na seriji "Fargo", a par ima sinove Enisa Hauarda (3) i Džejmsa Roberta, koji će uskoro proslaviti prvi rođendan. Njen bivši dečko Tobi bio je nakon njihove ljubavi devet godina u braku sa Dženifer Mejer, nakon čega su se razišli bez formalnog razvoda, a i on ima dvojicu sinova.

 

 

makonda-tracker