4 godine ljubavi i strasti

Zbog JEDNE rečenice je obrisala njegov broj telefona: Pevačica i muzičar mirili su se 9 puta, a ovo je bilo neoprostivo

0

Kada su se prvi put sreli, pevačica je stajala sa suprugom, a zgodni muzičar besramno je flertovao s njom

Džon Mejer i Džesika Simpson četiri godine su bili u vezi s prekidima
Džon Mejer i Džesika Simpson četiri godine su bili u vezi s prekidimafoto: Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia


Pevačica i glumica Džesika Simpson (42) u poslednje vreme je često tema u medijima zbog neverovatne transformacije koju je postigla i srećnog porodičnog života, a nekada je najzanimljivije u vezi s njom bio njen emotivni život.


Spajana je ona s mnogim poznatim frajerima, u nekim glasinama je bilo istine, u nekima ne, ali ono što se pouzdano zna jeste da je bila ludo zaljubljena u muzičara i sedmostrukog osvajača Gremija Džona Mejera (45).


Džesika i Džon upoznali su se davne 2005. godine na jednoj žurki, kojoj je pevačica prisustvovala sa svojim tadašnjim suprugom Nikom Lečijem.

 


Mejer joj je prišao i pohvalio njen singl With You, a potom su počeli da razmenjuju – pisma, ispričala je Džesika u jednom intervjuu. Do sledeće godine, ona je bila razvedena od Nika, a Džon Mejer i pevačica započeli su tajnu vezu.

 

Ipak, primećeni su zajedno u više navrata početkom 2007. godine, ali nisu želeli da komentarišu status svoje veze. Sve je potvrdio Mejer u jednom intervjuu na japanskom u kom je izjavio:


Ona je divna žena i srećam sam što sam s njom.


Na početku je i Džesika bila očarana.

 

Džon Mejer i Džesika Simpson četiri godine su bili u vezi s prekidima
Džon Mejer i Džesika Simpson četiri godine su bili u vezi s prekidimafoto: Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ušao bi u sobu, uzeo gitaru i bi pala u nesvest – opisala je Džesika kako njen dečko utiče na nju, u intervjuu za People. – Nisam najbolje poznatala muškarca iza gitare. I to je postala moja misija.


Međutim, ispostavilo se da će njena misija biti samo relativno uspešna: sa Mejerom je bila četiri godine i za to vreme su se mirili i raskidali čak devet puta.


U vreme njihove veze, oni su bili ono što su 2022. bili Kim Kardašijan i Pit Dejvidson – ona je upravo izašla iz lošeg braka, a on je bio vrlo šarmantan i pomalo geeky momak kog su poznate lepotice obožavale iz razloga koje javnost nije razumela.


Hteo je da od mene ima sve ili ništa. Iznova i iznova mi je govorio da je opsednut mnome, seksualno i emocionalno – napisala je Džesika Simptom u svojim memoarima "Otvorena knjiga".

 


Ustala bih da odem do kupatila, a Džon bi me pitao: "Gde ideš?", a dok sam bila udata moj muž se nije trudio ni da sazna u kom sam gradu. Osećala sam se sigurno jer sam bila željena. Znala sam i da me Džon nikad ne bi prevario, to samopouzdanje je za mene bilo novo osećanje – napisala je pevačica.


Sve se, međutim, okončalo 2010. godine, nakon komentara koje je Džon Mejer izneo o Džesiki u intervjuu za Playboy.

 

Za devojka je za mene droga, a droge nisu dobre ako preteruješ. Da, ta devojka mi je kao krek – izjavio je muzičar. – Seksualno, bilo je ludo. To je sve što ću reći. Bila je kao napalm, seksualni napalm.


Kako je kasnije Džesika napisala u svojoj knjizi, nakon ove izjave bilo ju je sramota jer je strahovala da će njena porodica, na prvom mestu baka, to pročitati. Za nju je javno iznošenje detalja iz kreveta bila stvar koja je prelila čašu, pa je pevačica odmah odlučla da je to kraj njihovog odnosa zauvek.

 


Bio je najlojalnija osoba na planeti, a kada sam videla da to ipak nijeto je bilo to za mene. Izbrisala sam njegov broj – priznala je pevačica.


Iste godine kada su se zauvek razišili, Džesika je upoznala Erika Džonsona, svog današnjeg supruga. Par se venčao 2014. godine i imaju troje dece – Maksvel Dru (11), Ejsa Knuta (9) i Birdi Mej (4). Posle raskida sa Džonom Mejerom, ona je prebacila fokus s muzike i glume na svoju modnu liniju, koja danas navodno vredi milijardu dolara, a vodi je sa svojoj majkom Tinom Simpson.


Džon Mejer viđao se potom sa mnogim poznatim devojkama, od kojih su samo neke Dženifer Aniston, Tejlor Svift, Keti Peri...

 

 

makonda-tracker