divne vesti

Bilo im je smešno što svi očekuju svadbu, ali... Poznati par se VENČAO U TAJNOSTI — i to u velikom stilu!

0


Iako su pre samo nekoliko meseci odbacivali glasine da će uskoro stati na ludi kamen, par je upriličio romantično slavlje

foto: Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia
foto: Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Američka glumica Kirsten Danst (40) i glumac Džesi Plemons (34), koji su više puta igrali bračni par ispred kamera, postali su supružnici i u privatnom životu, javljaju strani mediji.


Par je rekao "da", na Jamajci, i to u luksuznom odmaralištu "GoldenEye" na Očo Riosu, što znači da je slavlje bilo skupo, intimno i vrlo, vrlo romantično. Kako javljaju američki portali, u pitanju je ostrvo prepuno privatnih plaža i osamljenih uvala s belim peskom.


Međutim, njihovi predstavnici za štampu su samo potvrdili da je par sada u braku i nije želeo da otkriva više detalja o samom venčanju.

 

Kirsten i Džesi vereni su od 2017, a zajedno su već šest godina. Upoznali su se 2015. godine, dok su igrali bračni par u drugoj sezoni serije "Fargo", a kasnije smo ih gledali zajedno u "Netfliksovom" filmu "Windfall", u jednoj epizodi serije "Crno ogledalo", kao i u "Moći psa".

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON


Danstova i Plemons su nerazdvojni, a tokom višegodišnje ljubavi dobili su dvojicu sinova — Enisa (4) i Džejmsa (1).


Ispostavilo se da će Kirsten biti dugo u mom životu — rekao je glumac jednom prilikom.


Glumica, koja je poznata po tome što ne otkriva maltene ništa o svojoj privatnosti svetu, ranije ove godine dala je intervju za Los Anđeles Tajms u kom je istakla da Džesi i ona odavno "jedno drugo nazivaju mužem i ženom". Tada je dodala i da ne planiraju venčanje, a nedavno je poručila:


Moramo da se venčamo? To je smešno!


Kirsten je tada priznala i da je za nju nezamislivo da zbog drugih organizuje svadbu na kojoj se neće dobro provesti.

 

 

makonda-tracker