mladalačka ljubav

Uzbudljiva ljubavna priča zlatnog para Holivuda! Ostavila ga je 3 dana pre svadbe i otišla sa njegovim najboljim drugom

0

Ljubav je brzo planula, ali se brzo i ugasila.

Džulija Roberts i Kifer Saderlend su bili zlatni holivudski par.
Džulija Roberts i Kifer Saderlend su bili zlatni holivudski par.foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

O ljubavnom životu glumice Džulije Roberts bi mogao da se snimi dugometražni film i sigurni smo da bi svima bio veoma uzbudljiv i dinamičan.

 

A jedan od filmova koje je ona snimila "Odbegla mlada" koji je objavljen 1999. godine mogao bi da opiše jednu ljubavnu epizodu iz njenog privatnog života u kojem je glavni muški akter glumac Kifer Saderlend.

 

Njihova ljubavna priča je počela maltene čim su se ugledali, tokom prvog dana snimanja filma "Flatliners" (Tanka linija smrti) iz 1990. godine.

 

Ona je raskinula veridbu sa Dilanom Mekdermotom, a Kifer je tada bio u braku sa Kamelijom Ket od koje se razveo iste godine. 

Džulija Roberts i Kifer Saderlend su svoju vezu "ozvaničili" na crvenom tepihu tokom dodele Zlatnog globusa 1991. godine.

 

Zvali su ih zlatnim parom, a iako su se u javnosti pojavile glasine da je Kifer prevario Džuliju Roberts što je ljubavnica i ispričala medijima, oni su se ubrzo i verili.

- Radimo zajedno i zaljubljeni smo jedno u drugo. To je život, više ne možete ni tražiti - pričala je tada zaljubljena Džulija.

 

Međutim, priča je dobila neočekivan kraj.

 

Tog 14. juna 1991. godine, tada 23-godišnja Džulija Roberts je trebalo da se uda za 24-godišnjeg Kifera Saderlenda.

 

Trebalo je da razmene zavete na bini studija "Twentieth Century Fox" koja je bila ukrašena tako da liči na pastoralni vrt, a sve je trebalo da se dogodi pre oko 150 gostiju.

 

Umesto toga, na dan venčanja, budući mladoženja je primećen kako se iseljava iz kuće na Holivud Hilsu gde je živeo sa glumicom, dok je ona viđena na ručku sa Patrikom Džejsonom, koji je tada bio najbolji prijatelj Kifera Saderlenda.

Džulija je kasnije odletela u Dablin sa njim i uplovila u kratku vezu. 

 

Saderlend je naravno bio besan i iako nije komentarisao svoju verenicu, i te kako je umeo da prokomentariše Patrika. 

 

- Ta zmija se pretvarala da mi je najbolji prijatelj i sve vreme je stvarno jurila moju devojku - rekao je on tada.

 

Kako je 2006. godine Kifer otkrio za E!Online nije mu bilo jasno zašto mu Patrik sam nije rekao šta se dešava.

 

- Nije stvar u tome. Bili smo prijatelji, i iznenađen sam što me nikad nije nazvao i rekao da se zaljubio u nju. Umesto toga, saznao sam od stranca - ispričao je za E!Online.

Kako su mediji preneli, do razlaza je došlo tri dana pre venčanja.

 

Godinama nakon svega što se dogodilo, Kifer je komentarisao ceo događaj.

 

- Mislim da je bila iskrena prema sebi i smatram da je tako mnogo bolje. Teško je objasniti taj pritisak. Bili smo mladi i ludo zaljubljeni da smo odmah odlučili da se venčamo - rekao je glumac godinama kasnije za Entertainment Weekly. 


- Ona je tada bila planetarno popularna, a venčanje umesto da bude naša stvar, postalo je nešto mnogo više. Usred svega toga, ona je imala hrabrosti - ipak nije želela to da uradimo. I smatram da je trebalo mnogo hrabrosti reći - ja to ne želim - zaključio je glumac tada.

 

makonda-tracker