nije im bilo suđeno

Sanjala je o porodici, ali on je imao druge planove: Ljubav ovih glumaca počela je na najromantičniji način, ali...

0

Čak godinu i po par je skrivao da su zajedno, a kada su rešili da priznaju svoju ljubav nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog u javnosti. 

Rejčel Mekadams i Majkl Šin se pozdravljaju na aerodromu 2010. godine
Rejčel Mekadams i Majkl Šin se pozdravljaju na aerodromu 2010. godinefoto: GVK / Bauer Griffin / Profimedia

Britanski glumac Majkl Šin (54) najpoznatiji je, kada je reč o njegovom životu daleko od kamera, po ljubavi s koleginicom Kejt Bekinsejl, s kojom ima ćerku, ali ona nije jedina čuvena lepotica čije je srce osvojilo.


Naime, on je svojevremeno uživao u ljubavi s kanadskom glumicom Rejčel Mekadams (44), a sve je počelo vrlo romantično – kao u filmu.


Rejčel i Majkl upoznali su se 2010. tokom snimanja romantične komedije s elementima fantastike "Ponoć u Parizu", u režiji Vudija Alena, dok su zajedno radili u glavnom gradu Francuske.

 

Rejčel Mekadams, Majkl Šin i Vudi Alen na Kanskom festivalu 2011. godine
Rejčel Mekadams, Majkl Šin i Vudi Alen na Kanskom festivalu 2011. godinefoto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Međutim, oboje su insistirali na tome da nisu počeli da se zabavljaju dok nisu završili snimanje, iako postoje paparaco fotografije iz Pariza na kojima izgledaju kao zaljubljen par.


– Zauvek ću biti zahvalan Parizu jer sam u njemu upoznao Rejčel – rekao je Majkl Šin svojevremeno za E! News. – Proveli smo noći i noći smejući se i šetajući Parizom. Notr Dam je moje omiljeno mesto. I jeli smo odlično! To je sjajan način da upoznate nekoga.


Konačno su se kao par pojavili na Kanskom festivalu 2011. godine, godinu i po dana otkako su se sreli, a bili su vrlo posvećeni jedno drugom, uprkos svojim zauzetim rasporedima i čestim putovanjima.

 

Rejčel Mekadams i Majkl Šin na crvenom tepihu
Rejčel Mekadams i Majkl Šin na crvenom tepihufoto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

I Rejčel i Majkl davali su sve od sebe da njihova veza uspe, a glumica je u intervjuu za magazin Stella jednom prilikom istakla da se nikada nije desilo da se ne vide više od tri nedelje, koliko god obaveza da imaju.


Morate da budete prilično prilagodljivi u ovom poslu, bili u vezi ili ne.Kada pokušate da pustite korenje negde, to deluje kao dobra šala – istakla je Mekadamsova.

 

Međutim, dve godine nakon što su priznali da su zajdno, par je raskinuo. Nijedno od njih dvoje nije komentarisalo raskid, a navodno su se razišli jer nisu videli zajedničku budućnost.

 


Rejčel želi da se skrasi, ona sanja da ima porodicu. Majkl je uvek delovao zadovoljno njihovom vezom. Pošto on već ima ćerku, ne oseća poterbu da ima još dece – rekao je za People izvor blizak paru. – On želi da se koncentriše na svoju karijeru.

 

1 / 5 Foto: EPA/CHRISTOPHE KARABA


Nedugo nakon raskida, Rejčel se upoznala sa scenaristom Džejmsom Lindenom, s kojim je započela vezu 2016. godine, a danas žive skladnim porodičnim životom i imaju sina i ćerku. Ona je nakon što e zasnovala porodicu napravila pauzu od Holivuda i odbila mnogo uloga.


Majkl Šin je nakon što se razišao od Rejčel Mekadams neko vreme živeo s komičarkom Sarom Silverman, a potom je stupio u vezu sa švedskom glumicom Anom Lundberg, s kojom je dobio ćerku Liru i još jedno dete čije ime nije poznato javnosti.

 

 

makonda-tracker