prelepi

Imaju ČETVORO DECE, mnogi ih porede sa Novakom i Jelenom Đoković: Ljubavna priča Endija i Kim Marej je NESTVARNA

0

Čuveni teniski as danas puni 36 godina

foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Svetski poznati teniser Endi Marej uživa u ljubavi sa Kim Marej sa kojom je nakon 10 godina veze 2015. godine stupio u brak. Njihov brak mnogi smatraju savršenim, a čini se da mu je upravo ona najveća podrška.

 

Kada god bi u javnosti govorio o supruzi, Marej nikada nije želeo previše detalja o njihovom privatnom životu da otkriva. Njih dvoje su roditelji četvoro dece, a uprkos toj činjenici lepa Kim izgleda bolje nego ikada.

 

Njihova ljubavna priča počela je kada su se prvi put sreli na zabavi povodom US Opena 2005. U to vreme, Kim je putovala sa svojim ocem Najdželom, koji je bio šef ženske Asocijacije tenisa na travi u Engleskoj. Njihova romansa se brzo razvila, ali je par uspeo da to zadrži u tajnosti dok su provodili vreme upoznajući se.

 

 

Kim je dospela u centar pažnje javnosti godinu dana kasnije kada je Endi osvojio svoj prvi turnir u San Hozeu u Kaliforniji i projurio kroz gomilu da poljubi svoju zadivljujuću novu devojku. Ona je tada još bila tinejdžerka.

 

- Otišla sam s njim misleći da je u redu jer on nikada neće pobediti, pa ću se vratiti na vreme za školu u ponedeljak, a onda je on to uradio - kasnije se prisetila.

 

- Sećam se da sam rekla svojoj mami, moraš da nazoveš i da im kažeš da imam virus i da neću biti tu, ali onda je to bilo na naslovnoj strani novina pa sam je uhapšena - rekla je ona.

 

Kim je odrasla u Barkombu u Zapadnom Saseksu sa svojim teniskim trenerom ocem Najdželom, majkom iz Južne Afrike Leonor i mlađim bratom Skotom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

 

Upoznala je Endija sa 17 godina dok je još bila u šestom razredu i on je bio njen prvi ozbiljni dečko. Kim je imala najviše ocene iz muzike, umetnosti i drame i studirala je englesku književnost na Univerzitetu u Saseksu.

 

Ubrzo je postala deo tima koji je putovao po svetu prateći Mareja na turnejama i od tada ona je čuvenom teniseru bila najveća podrška.  U tom perodu ona je slikala portrete kućnih ljubimaca za bogate klijente širom Londona i pokušavala da pokrene svoju glumačku karijeru.

 

Endi je jednom prilikom priznao da Kim ne želi da ga prati na turneji.

 

Endi i Kim Marej imaju četvoro dece
Endi i Kim Marej imaju četvoro dece foto: Profimedia

 

Par je imao dosta turbulentnih trenutaka tokom svoje veze. Godine 2009, šest meseci nakon što su se uselili u kuću vrednu 5 miliona funti u Okšotu, u Sariju, napravili su pauzu u vezi i Kim se iselila iz njihove kuće sa šest spavaćih soba.

 

Raskid nije potrajao dugo i u junu 2010. Kim i Endi su obnovili njihovu vezu i od tada su zajedno. Lepotica iz Saseksa uspostavila je blisku vezu sa Endijevom mamom, Džudi, koja je Kim opisala kao "najbolju stvar koja se ikada dogodila" njenom sinu.

 

Endi ide na Vimbldon od svoje 14. godine kada je igrao na juniorskom prvenstvu. Osvojio je svoj prvi grend slem protiv Novaka Đokovića na US openu u septembru 2012. i postao prvi Britanac od Freda Perija 1936. koji je osvojio grend slem titulu u pojedinačnoj konkurenciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

 

Ponosni Škot je strastven u tenisu i njegov san je da se pamti zbog njegovih talenata na terenu, ali je priznao da tenis nije sve. Otkrio je da mu je razvod roditelja bio veoma težak i da ga je naterao da ceni svoju vezu sa Kim još više.

 

- Volim tenis i želim da postanem veliki teniser - rekao je Endi.

 

- Želim da me pamte po onome što sam uradio na terenu. Ali ne želim da prestanem da igram i da onda nemam ništa. Želim da planiram i budućnost. Nadam se da ću, dok prestanem da se bavim tenisom imati porodicu i decu. Siguran sam da ću na neki način ostati uključen u tenis, ali sreća je najvažnija stvar - rekao je on svojevremeno.

 

 

Osim njihovom ljubavnom pričom, mnogi su facinirani njenim modnim stilom. Vrlo brzo je osvojila srca modnih stručnjaka, pa se često nalazi na listi najbolje obučenih žena. Kada god se pojavi u javnosti, komplimenti ne prestaju da stižu na njen račun, a mnogi je nazivaju kraljicom stila.

 

Mnogi njen stil upoređuju sa stilom Kejt Midlton, jer je često možemo videti u elegantnim haljinama kojima dominira cvetni print.

 

Čini se da je i uspeo u svojoj zamisli i da je velika porodica bila njegov san koji je uspeo da ostavari, pa sada sa njima može da uživa u godinama koje su pred njim i bogatstvu koje je stekao tokom duge i blistave karijere. 

 

 

makonda-tracker