netipična priča

Sina su nazvali – po njenom bivšem dečku: Ovaj par bio je PRIMER PRAVE LJUBAVI među poznatima, a završilo se bolno

0

Priča glumca i manekenke počela je tako što je ona odbila da mu da broj telefona, a on je ipak pronašao način da joj se približi

Miranda Ker i Orlando Blum na početku veze su se skrivali od javnosti
Miranda Ker i Orlando Blum na početku veze su se skrivali od javnostifoto: CARLOS VILA/GARDINER ANDERSON / Bauer Griffin / Profimedia

Engleski glumac Orlando Blum (46) i australijska manekenka Miranda Ker (39) bili su godinama jedan od zlatnih parova u Holivudu.


Na dodelama nagrada, žurkama za poznate ličnosti i svim ostalim događajima koji su podrazumevali crveni tepih nije bilo popularnijeg dvojca, a oni su oduševljavali time koliko su skladni i zaljubljeni i posle godina sreće. Ipak, ispostavilo se da im nije bilo suđeno da ostare zajedno, pa je njihov brak potrajao koliko i zabavljanje.


Orlando i Miranda upoznali su se u Njujorku 2006. godine, u garderobi nakon revije donjeg veša na kojoj je australijska lepotica šetala pistom. 

 

Miranda Ker na reviji brenda Victoria's Secret
Miranda Ker na reviji brenda Victoria's Secretfoto: EPA/ANDREW GOMBERT

Očarani glumac prišao je manekenki i tražio joj broj telefona, a ona je odbila da mu ga da. Imala je dobar razlog za to – bila je u vezi s nekim.

 

– Bio je pomalo drzak, zapravo. Uzeo je broj od mog agenta jer ja nisam htela da mu ga dam. Onda me je pozvao i rekao: "Možemo da budemo samo prijatelji". I ja sam bila u fazonu "Okej onda" – ispričala je Miranda u intervjuu za Hello 2008. godine.

 

Kako je objasnila, izvesno vreme su se viđali drugarski, a potom se rodila ljubav.


Bili smo prijatelji neko vreme, a onda je preraslo u nešto više – rekla je glumica.

 

Miranda Ker i Orlando Blum
Miranda Ker i Orlando Blumfoto: EPA/JUSTIN LANE

Ona je priznala i da je zbog toga koliko je Orlando Blum bio popularan u to vreme oklevala da počne da izlazi s njim.


Nisam bila baš rada – ne zbog njega, nego zbog ideje da budem sa filmskom zvezdom – ispričala je Miranda Ker u australijskoj emisiji Sunday Night i dodala da ju je ubedila glumčeva upornost.


Možda me je želeo jer je mislio da ne može da ima – rekla je tada.


Tokom prvih nekoliko meseci, Miranda i Orlando skrivali su svoju vezu od očiju javnosti, a prvi put su se kao par zvanično pojavili na trci konja Donkaster u Sidneju, njenom rodnom gradu. Bila je to savršena prilika da glumac upozna mesto na kom je manekenka odrasla, kao i njene roditelje.

 

Miranda Ker i Orlando Blum u prvom zajedničkom pojavljivanju kao zvanični par
Miranda Ker i Orlando Blum u prvom zajedničkom pojavljivanju kao zvanični parfoto: Paul Lovelace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dve godine kasnije, verili su se, a već mesec dana kasnije venčali su se na tajnoj ceremoniji. Javnost ih je obožavala i odvojeno, a zajedno su bili još privlačniji, posebno zbog toga koliko su snažno podržavali jedno drugo.

 

Koliko god obaveza i snimanja imao, svaki put kada bi Miranda šetala pistom, bilo gde na planeti, suprug ju je pratio iz prvog reda, dok je ona stalno "cvrkutala" o tome koliko je on talentovan glumac.

 

Kad sam ga videla na Brodveju, u predstavi "Romeo i Julija", bila sam bez reči. Neko je sposoban da zapamti sve to, da zadrži tu energiju, i tako svakog dana, šest dana nedeljno – to moram da poštujem – rekla je za Cosmopolitan.

 


Prvo i jedino zajedničko dete dobili su 6. januara 2011, kada je manekenka donela na svet njihovog sina Flina Kristofera Blančarda Kouplenda Bluma.

 

Zanimljivo je da je jedno od njegovih imena omaž Mirandinom dečku iz srednje škole, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kao tinejdžer.


Nakon što je umro, napisala sam mu pismo, u kom sam mu rekla da se nadam da ću na neki način svoje prvo dete nazvati po njemu. Rekla sam to Orlandu, a on mi je rekao da bi bio srećan zbog toga – objasnila je Miranda u jednom intervjuu. – Orlando je dobar momak.

 


Zbog tako harmoničnog odnosa punog ljubavi, razumevanja i poštovanja, svi su bili iznenađeni kada su glumac i manekenka u oktobru 2013. saopštili da se razvode.


Rastavljeni su već nekoliko meseci – rekao je njihov PR. – Posle šest zajedničkih godina, nedavno su doneli odluku da formalizuju svoj rastanak.

 

Uprkos tome što je ovo kraj njihovog braka, oni vole, podržavaju i poštuju jedno drugo, kao roditelje njihovog deteta i porodicu.


Ipak, Mirandi nije bilo lako posle raskida, a kasnije je priznala da je upala u depresiju.

 

Australijska manekenka Miranda Ker i engleski glumac Orlando Blum
Australijska manekenka Miranda Ker i engleski glumac Orlando Blumfoto: EPA/JUSTIN LANE

Kad smo se Orlando i ja razišli, pala sam u prilično tešku depresiju – rekla je za Elle Canada 2016. godine. – NIkad nisam razumela dubinu tog osećanja ili stvarnost svega toga jer sam prirodno bila vrlo srećna osoba.


Kasnije je priznala da je tada prestala da veruje u ljubav. Ipak, oni su ostali bliski prijatelji.

 

Mi volimo jedno drugo. Mi smo porodica. Bićemo jedno drugom u životima zauvek – rekao je Orlando kratko nakon razvoda.


Godinu dana nakon razvoda, Miranda se upoznala s Evanom Spigelom, izvršnim direktorom Snepčeta, s kojim je ubrzo stupila u ozbiljnu vezu, a od 2017. godine su u braku. Zajedno su dobili dvojicu sinova – Harta (4) i Majlsa (3).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)


Prvu ozbiljnu vezu posle razvoda Orlando je imao s pevačicom Keti Peri, s kojom je povremeno raskidao, ali su već četiri godine u stabilnom odnosu, vereni su i 2019. godine su dobili ćerku Dejzi.


Kao što su i više puta naglasili, Miranda i Orlando ostali su dobri prijatelji, a manekenka ima izvanredan odnos i sa njegovom verenicom Keti Peri, pa joj često komentariše i "lajkuje" fotografije na Instagramu i na jednoj žurki su viđene zagrljene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

 

makonda-tracker